iPad Air & iPad mini 接受預訂

1001 回覆
132 Like 61 Dislike
買買買!
無錯 要成日用枝筆寫野畫野既一定要買pro 如果就咁普通睇下片間唔中先寫下野先唔洗買pro版本 利申 10.5 pro 用家
iPad mini上堂 jot 下notes 睇下ppt 夠唔夠做?個mon 夠唔夠大?
macbook 返學太重
An tab狗也不
新iPad好明顯係散1st gen apple pencil貨
Pro or air ?
用緊,
見到新iPad Air & iPad mini之後
感覺非常好

我覺得gay cook 想留位出 fulll screen 版 A13 ipad mini pro
用緊iPad Air 2
個陣Notebook ownership 二千頭入手用到而家兩年半
見到新部iPad air無點變就知唔駛換機
ipad 唔洗裝 whatsapp, line, telegram, 電子銀包app
屌!

唔落!
用緊pro 10.5 上堂抄note 基本上頂到全日
其實ipad頂到全日係基本 唔係優點黎
以前用ipad 起碼三日先要叉一次電
其實蘋果肯減價 唔會咁多劣評
死人Apple真係玩野
明明10.5 之前有ProMotion而家又拎走左
即係人地想有3.5同ProMotion既option冇左
食屎啦tim cook冇創意
食老本食撚到入棺材都仲未食完
忍一忍手先仲有一款新機未蒲頭
mini5有冇得用返mini4個殼... 唔想再買accessories
用黎上下網 睇youtube netflix twitch 碌下ig 買min5 好唔好?
笑左 未出前就話求其換cpu就得
不了不了
咁我依家拎部10.5pro去AC+換機 ,佢係咪會換返10.5pro俾我
而家出部中價機
一係就數人地冇旗艦機功能
一係就話不如買浮mon低階機
估唔到會support apple pencil. 仲以為會迫啲要pencil嘅人買Pro
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞