iPad Air & iPad mini 接受預訂

1001 回覆
132 Like 61 Dislike
手機係XS
有部macbookair
屋企有部ipad air2 但長期比屋企人霸左無得用
平時會睇下YouTube+煲劇+玩三國殺+skype住同fd玩手機game
想問下值唔值得買部ipad mini?
有無人放 ipadmini 2/4 4g
無得你諗啦,Pencil 2 就買 Pro 啦
貴但係抵玩過 Air 同 2018 啦
唔知會平幾多
上年11月買左pro 10.5+apple carr,以為水尾就出就ipad,無理照買

而家我舉得賺左

上年11月買左pro 10.5+apple care,以為水尾就出新ipad,無理照買

而家我覺得賺左
air2 用多幾年都得啦
換2018 姐係降級
考慮入手mini, 舊嗰部不知不覺都用咗3年, 差唔多退休了
等mini 有face id 先買
仲要減價個年先買
不了 舉起電話解我覺得OK
特登拎起部ipad/控堆去解我覺得麻煩
利申xs用家
face id肯IPAD到好雞肋姐
用緊最舊款ipad air
聽日去豐澤買pro 10.5好定新ipad air好?
主要係唔想有下巴姐,畢竟個個都全屏機
如果呢代出窄邊框就叫 mini pro
到時又賣到貴一貴。
補充返,唔打機
多數睇漫畫睇netflix,想上堂睇下notes,有打算買apple pencil jot notes
而家唔上唔落咁
直情r爆晒頭 完唔知想點
3.5mm耳機 Touch ID 鋁金屬殼 Lighting 頭
即係點呀 投降呀?佢一路以來搞緊既野
真藍牙 雙鏡頭 玻璃 m額 Face ID type-c
一口氣推翻到iPhone6 /6s 年代
變左iPad pro 先好似係比人淘汰咁
憑apple 好多野佢要搞一早搞到
真係成個方向都睇唔透
買mini 正on9 3199 7.9吋唔上唔落 睇PDF又唔夠大
你肯定聽日有新野賣?
no one know
但事實就係佢清緊舊貨
一定係pro10.5,睇片用過4喇叭堅係返唔到轉頭,正好多
mini 300g 才是重點可以手提出街用
Sorry 講得唔清楚
係豐澤買pro 10.5定apple store買ipad air好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞