iPad Air & iPad mini 接受預訂

1001 回覆
132 Like 61 Dislike
個mon嘅refresh rate
呢個rate亦都影響埋支筆嘅靈敏度
部10.5 pro 可以再戰多幾年
買 ipad air定 ipad ? 差 2k
未就係囉

不過都好事來既
多人屌即係仲有人關心Apple 生死
An9 都係口裏說不
咁搞法買翻新/二手 pro10.5 唔好?
有4喇叭有120hz
新air 得個mon 大 ,upgrade 返粒u 就算,其他垃圾
mini 又用返最舊design
不了
就係打平價,用舊模嚟慳皮,ram同cpu都係iPhone買落有多,用係ipad到
不如照直講啦你地 呢度家陣係用黎打飛機用 咪撚屌
真係要屌都要攞對家野轉移左視線先

滿意未
+1
不過讀完書 出左黎做野之後
就擺低左部pro 10.5 好少用
拎出街覺得太重 係車拎出黎又唔太就手
屋企用desktop多
巴打平時有咩用途?
到底有幾多蟹貨?
主要都係上堂pdf markup, 文書同睇下片咁
輕量video editing A10X其實都夠用
連smart keyboard真係重
mini 用split screen 好撚細
10.5pro 而家落埋架?
無限(連登思維)
同問
華偽個home鍵好反智 同埋個樣一望都覺得係抄iPad...
Apple giveback ipad2018有幾錢
華為就算窄邊個樣都係好柒
想要10.5 pro
TG傾傾?
好過蓋仆街收賣佬
https://t.me/BoyDiuWest
其實iPad mini 升上A12算係咁
多數人係屌個 design 唔跟 iPad Pro
如果跟iPad pro design 應該加多千五蚊
到時又比人屌貴
系統對記憶體管理比起本身記憶體大小更為重要

XS MAX 4GB ram vs S10 PLUS 12GB ram

Mini 係未冇全貼合 mon?

New ipad air 先有?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞