iPad Air & iPad mini 接受預訂

1001 回覆
132 Like 61 Dislike
iPad 2018 A10嚟
點解呢
我部mini2 死死下
我諗住正日walk in,頂唔順了
其實機海都算 我當佢係迎合一部分fans重開mini line
但你老母個gay cook有冇再冇誠意啲啊
舊Apple pencil 2gb ram去清庫存都仆街㗎啦
竟然cut撚埋10.5個iPad pro 如果我係要買4k左右嘅機想愛返120hz mon 同4喇叭都唔得
想買就買啦
新款都係小upgrade,無咩全新設計應該冇咩鑊可以爆
Sor自膠
但A12係順好多
用緊xs打機明顯順,但用部iPad玩同一隻驚真係會lag lag地
但覺得值唔值畀錢換上去都睇個人姐
Confirm咗真係2gb ram
iPad Air 幾正
A12再加iPad pro嗰mon 嘅 design
但係冇四喇叭
今日去玩過舊ipad同ipad pro實機,發覺舊ipad條粗邊單手好拎好多,應該會買黎俾屋企人睇股票用
電子垃圾
Source ?
ipad 2019呢

明明呢部先係成個series最實際果部,焗人上air
Air2用家表示上個月買左教育價ipad 2018
依家有少少後悔
重點係a12
Mini 其實唔洗改款都ok既
都可以單手揸實
打少咗個問號 想知係咪真係 差d就落訂了
呢個post d回應真係得啖笑
三四千蚊有新cpu有pencil支援都唔夠,要俾埋賣緊六七千最新最靚果個spec你
部mini2 封塵咗好耐
如果有得trade in就好了
機都未有就話2GB ram?

Apple嘢貴還貴
但佢收你幾多錢就會俾番幾多嘢你
呢樣從來都好均真
啲人拎部六七千蚊嘅機出嚟屌部三四千蚊嘅機都唔知做咩事
正日即係邊日
應該26/27?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞