iPad Air & iPad mini 接受預訂

1001 回覆
132 Like 61 Dislike
我都係等到變買ipad2018 發現個mon大d 重左就唔拎出街 係屋企用 灘係床又用唔到 坐定定用又不如用返電腦 正打算換返mini. mon靚左 筆又支援到 輕左
2018個厚機身同gap mon 令我覺得佢連mini 4都比唔上
你地幫佢唔落架喇 iPad 1718咩貨都清曬啦
連支筆都清埋啦 iPad Pro 用緊typec
轉個頭成本有幾高
唔通lighting 都要清貨?
依家個尺寸塊版都要畫過成本仲高啦
佢地自己都點到自己陀陀拎
iPad mini 更新
係咪倉底貨換晒CPU再賣
部2018最大功能 變左訓前 訓唔著 開黎睇下youtube

但我訓前 都係書房用desktop 多
重用緊Air 1
都唔知換唔換好
定換部mini算
覺得有需要咪換
為換而換嘅咪中晒apple計幫手清貨
Design 少少都唔改
機海仲翻炒
收收埋埋
連spec 都唔講咁
後面天線變咗注塑
面條鑽石切割邊終於冇咗
其實都係有啲細執嘅
用左ipad air2 4定5年,覺得仲係好順
出左咁多代ipad xx 完全冇衝動換
想問教育版網上買洗唔洗證明之類既野?
咁樣出一出 發佈會出mini pro
幾時有實機試玩先
10.5" Pro用家,本身有少少唔開心,不過check清楚新Air閹左咩位之後又爽番
相比之下新mini其實進步同定位好好多,第一次有貼mon,闊色,true tone,可以用Pencil,又有256GB
想屌mini
ipad pro轉哂USB c但呢兩部仲係用lightning
Apple想點呀,策略亂撚到仆街
佢係唔係清舊 parts? 我本身想買mini 但好似買唔落手
我都等緊
又未洗用到pro嘅功能
但又想平啲
air2018 A10 cpu,mon有air Gap

mini A12
mini p3 mon/防指紋的抗脂塗層/冇air Gap mon(Air2技術)
500nits光度

另外64GB

mini= 縮水第一代ipad pro
一定值$3000(同級size下)
其實最新設計同功能係哂ipad pro
ipad已經無可能又平又要用好野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞