[親生仔]Google Pixel 討論區 (22)

1001 回覆
13 Like 7 Dislike
所以而家冇事了嗎?
你轉左用3?
我見過阿拉伯
2 dirty flash 上左9.0冇晒事

之後換左3
得左了
要喺play store files go度申請做beta測試
更新完應該有
入到apps噤是但一個位就會彈個視窗出嚟問你
我睇開英文多
其次韓文 但唔出韓文
Google主要想進攻印度市場。依家嘅Pixel太貴,所以推出downgrade咗少少嘅Pixel 3a競爭。

不過因為暫時已知Pixel 3a只會係印度同美國出 (繼續同Verizon合作出unlock唔到bootloader嘅版本 ),我依家最擔心係一出就賣晒,同當年Nexus差唔多。
版本 1.0.242214986
如果你只係重視相機,Pixel 3a。

暫時望落去Pixel 3得效能、雙喇叭同埋廣角前置鏡頭好過Pixel 3a
最安全就係直接係Google Store買,再視乎返你揀嗰間集運信譽點樣。

當然香港都有鋪頭賣水貨,不過風險就心知肚明啦。我諗啲鋪頭都會入Pixel 3a水貨嘅,但係頭批價格會偏貴。
us store有做過買2部1部50%off
入app 噤download 之後pop up
有理冇理都噤確定
電池保養得好就拉長舊電嘅壽命

有可能Google嘅A/B testing中我比較好彩。
3xl?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞