[親生仔]Google Pixel 討論區 (22)

1001 回覆
13 Like 7 Dislike
講起gboard
唔知係android q bug
gboard beta bug 定係lihkg bug
而家用語音輸入 recommend嗰幾句嘢 間唔時會漏咗喺個介面到 要用多工制 一出一入先消失翻
見你地講緊輸入法
想搭單問有冇邊個輸入法係好似cedime咁有Gesture切換中英文?
勿跟車太貼
要等香港有行貨Pixel之後

台灣都係有咗Pixel 3行貨之後有先國語Google Assistant
s10 e size我真係想狗衝
中文有一陣怪味
可能係我慣左英文ui
話說有冇人個連登自從唔知邊次更新之後scroll 嗰陣lag lag下3xl不過應該唔關機model事
都持續咗兩個禮拜 啱啱del咗app 再重開機都係咁係咪連狗app寫得柒
我部Pixel 2冇,但係Essential Phone之前有。今日手痕factory reset之後就冇事
用中文就好難tweak部手機,xda上面所有嘢都係英文。

不了。
好煩 成日等佢load兩秒先可以繼續碌
Pixel2XL都係苷

垃圾連狗搞過乜撚野 本來都冇事
試過一次 係得佢個app柒
刪完裝另一個版本無事
應該好快有, 實際表現唔錯
原來Android q beta 唔洗down app都可以screenrecord
買pixel3開心使用定等pixel4
pixel 4 可能有行貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞