[親生仔]Google Pixel 討論區 (22)

1001 回覆
13 Like 7 Dislike
歐美加先有

關我地鬼事咩
hsbc個app fingerprint login機都support埋 英國又有得賣 咁耐未fix

佢係彈notification
唔知係咪個個一樣
假如都係冇香港行貨就應該再貴啲,睇下啲水貨鋪有冇良心
裝咗 Magisk canary 依家 GPay 加到咭
不過渣兜 app 都仲 detect 到有嘢
依個setting點開?搵唔到既
依家出Pixel3 會唔會好不智 定等4
Btw有朋友做裝修 聽講Google係銅鑼灣開左個超大嘅Office 仲裝修緊 可能真係會殺入香港
睇黎下一代香港真係會有行
咁可以叫埋老母換
老豆就算啦 ***用得咁開心 成日有新嘢比佢同啲朋友威
下代有行當然係呢代比老母,我買新果代啦
無行佢三日唔埋兩日又叫你幫佢整
多數都係整軟件設定姐,係咪行唔係壞機都唔會送行啦,為佐新機,幫佢設定下又有咩關係
Google office 未必係同賣電話有關
一定唔會。 重有外國有減價 人地食埋你果份
呢啲嘢點解要講出來比d空間我j下得唔得
真係好想睇下啲三星狗華為黨同蘋果狗係25號發佈會有咩大龍鳳

利申 google 20號已經發佈 真。 創新
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞