[親生仔]Google Pixel 討論區 (22)

1001 回覆
13 Like 7 Dislike
但pixel 3可能係最後一部正常mon嘅機
不過依家咁嘅價錢買845又真係講唔過去
係既我即刻仆到去買
我依家部機壞壞地又未壞得哂見佢好似9月出pixel4諗緊等唔等好
啱啱更新咗,暫時發現Ambient Display嘅電量顯示由底變咗右上角

仲有頂嘅數目字字體改咗 (底係Q,面係Pie)

同埋拉落嚟有顯示待機時間(底係Q,面係Pie)

同埋Q好似未設定得到深色主題
多咗個拎起電話會著Mon

Pie:

Q:
一係開battery saver,一係用adb command
Enable Dark Mode: adb shell settings put secure ui_night_mode 2
Disable Dark Mode: adb shell settings put secure ui_night_mode 1
發雞盲睇錯咗
應該無分別
得咗,thanks
Pixel 3 lite 幾時有消息, 等到花兒也謝了
唔知定價點呢..........
Magisk Hide 用唔到 gpay 都成個幾禮拜,我都仲未有時間去睇究竟咩事
好似會用OLED而唔係之前講嘅LCD
https://9to5google.com/2019/03/18/google-pixel-3a-leak/

啲leak日日疲勞轟炸我嘅Discover feed
有無人知google日歷既提醒功能有咩用?Set完咩通知都無,只係日歷多佐個remark,要自己睇日歷點叫提醒好耐以前會起左邊既卡片顯示,cut佐就無灑地方通知我
用OLED唔錯喎, 定價唔好咁貴就ok
要買htc-compatible
最簡單係上網買htc嗰條
或者買之前試吓得唔得
pixel 3兩個月電量由101降到99正唔正常
叫pixel3a 用1080p oled
如果定價高就仆街
我都係啱啱發現咗
以為係會direct去佢live緊嗰個event 點知唔係
Stadia仲要支援埋Pixel
點做到?
between 我今日開maps發現我有ar冇收過email 冇notification 唔係maps beta
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞