[親生仔]Google Pixel 討論區 (22)

1001 回覆
13 Like 7 Dislike

即克del app
mixplorer要錢既仲要得果1k人下載真係好出名
MNML都係好少人用,得10k
我錄screen用Mobizen,不過好多廣告
錄screen用az screen recorder啦 幾好
你咁多問題嘅搞到我唔敢升
試下先咁你檔案管理用咩?
一直都係免費,除非你去買佢可有可無嘅addons (zip嘅addons都係免費)。實質使用人數唔係好肯定,但係可以從xda thread view估到都唔少人用。
同埋MNML算係新app。我早排睇Android Police有講過所以先知。同埋個app係open-source https://github.com/afollestad/mnml

點解我得要錢版
嗯,open source係加分點,不過都係等多d人用同我debug下先

我都唔知點解要收錢
之前其他addons要收錢,但係好似通通變晒免費。不過免費版就一定要上去xda或者APKMirror下載。
YMMV,可能係得我部Pixel 2出咁多事

之前試過過熱燒埋底板 我諗緊部Pixel 2 (non-XL)係唔係LG代工。
無端端今日個feed有中文平時一粒中文都冇
係咪尋日死完有bug不過又唔係Google死
撳咗嗰三粒點 don't show stories in chinese都係有
唔撚想要中文呀 有中文好柒

對香港s10e 好失望,已入pixel 3xl
係Jaybird耳機個app
琴日貼咗個mon貼好撚廢
想換過張
但信唔過自己對手
有無邊度地方好D
pixel 3 xl?
我塊都有白邊有時真係想唔用貼
我華強買10蚊塊 半mon冇白邊
At least the function is there
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞