[親生仔]Google Pixel 討論區 (22)

1001 回覆
13 Like 7 Dislike
睇來我較漏佐Set Dark Mode always on果度,不過較完通知列係變佐黑色,但設定仲係白色,唔知係咪要等d時間
但我重新開機佢又自動改返Dark mode永遠關閉
唔知,唔洗重新開機,過一陣佢都自動重置返永遠關閉
撘單問
佢新聞show英文 (澳洲新聞)
有冇辦法可以show埋香港中文既新聞?
部2 xl成日斷wifi,一日斷幾次,待機又斷
究竟咩事?
有冇辦法整走icon條白邊?
用其他launcher down icon pack
買左幾耐 and 邊度買
三仔黎明
用緊pixel 1, Android Pie, update完無耐就連唔到屋企同公司wifi, 就算連到都keep住斷線, 其他device無問題. pixel連其他public wifi都無問題, 有冇人知咩事就爆data

搜尋地區選返香港得唔得?我唔知佢係跟手機位置定設定
DEE...10e張mon貼貼到遮左少少個前鏡,好礙眼
錯po
個個wifi都係?試下連第二部機hotspot
唔得就reset network settings
pixel 2一直都冇好嘅mon貼
近排終於畀我喺淘寶搵到隻幾好
間舖頭好似仲有其他pixel嘅mon貼
四邊有膠水同埋個弧度整得幾好
唔會有白邊 同埋都幾易痴
除咗鏡頭嗰啲開窿位之外 手感係feel唔到有mon貼咁
不過防指紋就冇佢講到咁誇張 尚可
https://detail.tmall.com/item.htm?id=560217513010&spm=a1z09.2.0.0.1e1a2e8dkh8rMh&_u=72fpvqneb19b

另外呢個透明硬殼都唔差
因為係硬殼所以理論上唔會變黃
同埋都唔似一啲好cheap嘅硬殼咁易花
不過個殼邊嘅高度係cover唔到個mon
https://detail.tmall.com/item.htm?id=584933691989&spm=a1z09.2.0.0.1e1a2e8dkh8rMh&_u=72fpvqne1b3d
小弟部機磚左
有無師兄攪過維修?
pixel 3
點磚到pixel
中左can't find valid operating system
safe mode開唔開到?
完全無反應
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞