[親生仔]Google Pixel 討論區 (22)

1001 回覆
13 Like 7 Dislike
我都有同樣情況,但無咁多,得一個
個相薄太bug,落返p算 頂唔順
好諗法
越嚟越興奮了
我用2XL兩樣都正常做到
記得之前上pie第一個beta 已經好穩定,依家咁睇唔太敢上
都係彩數問題
我連登用緊 Android 16.1.5 a51 Build 7000107版本
GOOGLE PHOTO 用緊版本4.13.0.240385459
樓上位師兄話用其他GALLERY都DEL唔到相,我試埋用其他gallery (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.threestar.gallery) DEL 相都係無問題

我而家都係用緊2XL覆你
利申
應該真係用緊Q BETA2

不嬲係10月㗎啦?
又好似係係因為無香港先要等咁耐
無啊,我通常懶得restore返啲嘢都唔會wipe
P1 made in Taiwan by HTC
P2 made in Taiwan by HTC,P2XL made in Korea by LG
P3 made in China by Foxconn 富士康
似乎都係一張實體sim+esim
依家考慮緊好唔好由pixel 2 xl轉s10,因為有需要用雙卡
定係等埋pixel 3a出再考慮
係 不嬲係 只係而家比你同時開
如果pixel 4 有兩個sim槽就好
有機會
apple有嘅google都會跟

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞