有無巴絲長期受住胃脹肚脹之苦?(2)

1001 回覆
64 Like 2 Dislike
食咗益生菌一個星期真係冇再胃脹肚脹
7日藥就好到6成, 咁你本身狀況應該唔算嚴重
恭喜哂!!!
食左成年都無乜唔同
轉下牌子試下
因為腸易激睇緊腸胃專科, 要食住兩隻藥加益生菌
記得都要養生
呢個病長期戰爭
食愛胃妥加睇中醫依家胃病好反曬,但係又到肚出事,依家屙屎成日有黑色菜渣咁。
利申一直有腸易激症,但依排成日屙爛既又有菜渣既屎
我依排就係咁,有時係feel到佢郁,同埋有聲。睇樓下疹所佢話估計腸易激,詳細要照腸鏡先知咩事。
我冇買保險,好撚貴,諗緊照唔照好。
香港專科係咪最平,要排期幾耐,有冇人照過依間。
幾錢?
黑屎 危險
冇瘜肉7000左右,有既就萬幾,好似係
唔係黑屎,係有消化唔到既菜渣,d屎有黑色一點點咁
BTW,見之前POST有巴打買過香砂六君丸,
我自己都買左,但發現入面係有勁撚多粒,想問下巴打係點食
一野食晒應該會哽親
條腸成日抽動 攪到有氣 有冇巴打都係咁?
持續左1年幾
係咪照下腸鏡安全D?
我依排就係咁,有時係feel到佢郁,同埋有聲。睇樓下疹所佢話估計腸易激,詳細要照腸鏡先知咩事。
我冇買保險,好撚貴,諗緊照唔照好。
香港專科係咪最平,要排期幾耐,有冇人照過依間。
幾錢?
黑屎 危險
冇瘜肉7000左右,有既就萬幾,好似係
唔係黑屎,係有消化唔到既菜渣,d屎有黑色一點點咁

同你一樣,糞便有黑點
益生菌 籚卡蜂蜜 酵素 米水

邊隻好? iherb?)
米水點做
邊隻
我all水但黑到好中藥咁,我唔知咁口岩食緊藥點定點
之前抵抗力差到生蛇
呢個月個胃隱隱唔舒服同一按落去即刻嘔我都唔知位係胃定腸
同生左好多白頭髮同細食左好多

我屋企有cancer歷史
但屋企人煩緊分身家問題
唔知去唔去驗好
去驗就要煩到保險個邊

老實講有d生存得唔多開心,如果生cancer不如真係等佢生
係IHERB買

介紹俾便秘屋企人食完都正常有屎屙
我一起身空肚食
好似話空肚食最吸收
我都係食呢隻
有時醒起幾日無屎屙 食返粒 即刻有得去
有胃炎幾耐先會腸化生?
睇左醫生話好多氣係入面
成日就係 肚餓>胃脹冇胃口>食得少>肚餓 係咁loop
仲要餓到血糖低 好煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞