《APEX LEGENDS》討論區 #04

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
探路其實幾勁?
見好少人玩同一打架2招技都好似少啲機會用

睇吓個hitbox先
假野 不過好靚

以為有條咁正嘅女用
依兩日玩吓惡靈 又幾好玩 不過招大好少用 用嚟趕路多

cls 一下秒
之後唔係話hitbox係一樣咩?唔怪得盾佬點射都中
*之前
bangalore夠大啦 咪又一樣係勁英
pathfinder用黎打遊擊不知幾勁
唔知呢啲心態係點樣培養出黎,好似得香港人先咁驚累到人

呢d friend唔撚要都罷啦
唉好撚多外掛
屌你老母越黎越多外掛 頭兩星期係真係好玩
而家差唔多場場起碼一兩隊外掛

唔使講咩可能佢勁我唔夠佢對槍
多年fps底 有d勁遠用r99 speedfire對一兩秒已經爆晒甲見紅個d多數都係
有d直頭我死左睇撚住佢都照aimbot 我錄埋sd比ea

頭先嬲嬲地同班fd轉返r6同ow

屌你老母支那人 去到邊衰到邊

有d直頭離譜到入場開咪叫你入q群買掛
打到好嬲 但明明隻game好好玩
用ps4 又唔順手 唉
因為人物移動快,所以靈敏度會set高d,好似係
例如玩pubg/cs,30cm 轉180度,apex可能要set到可以轉270度
企鵝開國服困住佢地啦
係呀 有d係入場用錄音賣廣告 一到飛機就走場 嚴重破壞遊戲體驗
岩岩街場撞到2個香港人一配到既時候已經笑9我得10幾lv

之後佢2個係咁down
唔一定 我照低 咁先穩 我滑鼠墊好撚大

收完第一圈之後死左, 收第三圈先比人係圈外復活

之後我0裝, 兩個隊友唔理我 直接衝去偷雞(跳機見到左右各3隊打緊)

跟住兩個隊友跪曬, 一個仲即係走場

我係另一區拿住兩支賣剩手槍加個手裡劍
甲都無件 直接開大滑過去, 又符符碌碌殺左兩件, 跟住又收圈
拉完隊友, 趕時間執得支金散 藍甲(呢個時候得番2隊)
之後跑圈跑到咁上下開大落間屋到 咁啱屋外兩件唔知做咩跪緊地
收埋變相2打1
贏得勁符碌
1800 coins有得買mirage個金色skin 有d想deal

btw 999 又準備新post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞