《APEX LEGENDS》討論區 #04

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
搵唔到第3個隊友
great winter
中譯
大作家
笑撚死人
(但我買左)
以我經驗見
對狙其實時有發生
或者單方面施壓等前鋒上前收頭
一個準既長弓/三重可以俾對方好大壓力
係,你可以匿入COVER
但其實你大部份時間都應該係COVER
咁都俾人狙到即係你個位係EXPOSE左去一個俾狙擊手望實既位
想匿你就要郁,一郁你就有機會EXPOSE更加多俾狙擊手既隊友同你對槍
而呢個情況係唔公平,因為你以經俾狙擊手先手狙左
又或者失去左原有既地利(而地利係食雞GAME非常重要)
而且有可能你同佢既隊友打既時候狙擊手仍然望緊你
對狙既情況就睇你準頭啦,
對狙通常常見200+既距離,要計彈道
有部份人成日傻仔咁企定定瞄
同叫我直接爆你頭有乜分別
以長弓既連射能力,要4槍(兩下頭,兩下身)
打到你COVER都唔入到係有難度
但只要我掃低你地狙擊手或者只係逼佢入COVER,
前鋒就無後顧之憂咁衝過黎
全紫G7唔係唔好用,但係要開咁多槍作為狙擊槍效率唔夠好
我偏好係全紫長弓配金鏡,真係可以300+都狙到你懷疑人生
你最好就同我四圍鳩跑希望我射唔中
但你跑黎跑去等住我啲隊友黎撚狗啦
唉 自己一個玩好悶
去啲discord group 搵人玩囉
今日夜晚玩好似變左第二隻遊戲咁數字人 英文字母加數字一街都係見人話邊有咁多外掛 突登死左再mon住佢 槍槍鎖頭 隔住石頭見到人走位 r99中距離爆頭 如果咁都唔影響遊戲體驗我都唔知講咩好
仲有大部分都係用新ac開外掛 睇怕隻game都係同一命運
有陣時D街人真係好撚弱智 係都唔撚行 拖到比人捉
成撚日都crash game就快彈到唔想玩
數字人好撚醒
決賽圈先開外掛
班友落地成盒咪見唔到外掛
D數字人唔開掛 可能去唔到咁遠
用bloodhound
長開透視邊個知
好方法
佢地好興扮直播主
個個改huyatv douyutv pandatv
把把槍都冇後座力
有時突然比人偷襲
望過去就見到佢地啲子彈落晒係同一個位
真係當人on9
上網睇探路招主動可以拉人返黎係咪真係用到
見到兩個user name似係香港人
一問之下果然係見第一場就落地俾人滅然後加好友
點之開咪兩個都係女
屌你老母真係鏟得game
頭先打三場三場都有cheat
一場就藍甲行過個窗口比人一野打死,隊友救返走人,班野(無bloodhound) 衝埋黎再放煙射squad wipe
一場11分鐘就完場,一隊支那隊清場
一場見光就死,復活一出又一野死
全部都係支那狗
支那拼音名加一對number
真係神憎鬼厭
依家連其他SER都好多外掛
基本上5,6 點後會多d, 我中午玩冇咁多(好似)
最愛尋血犬
開大技 個速度感好爽
我都係長期玩長弓4-8倍鏡/4-10倍金鏡,其實呢到好多人忽略左一隊有個sniper既優勢,其中一個係你先手見到敵人而敵人未發現你既時候,你係好容易打兩槍就直接秒一個(兩下頭),就算秒唔到佢都必須食鳳凰而四圍走搵cover,只要距離有150m左右已經會比左好大壓力成隊而且直接限制左走位,因為每show一次都有風險直接比人打中一槍就破百傷,其實用到8倍/10倍鏡打頭真係唔難,呢隻game對headshot個判定都好鬆手
認同,無法免費game ,ban 左佢又開個新
你知唔知隨街執到既一倍金鏡可以睇穿煙?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞