《APEX LEGENDS》討論區 #04

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
三級甲都頂唔得耐 基本上比人噴半秒就殘 跟手就有人嚟收頭
絕地反勝神技黎 不過要隊友好配合
執隊友骨 走佬 探索 偷襲 都好有用
但就算偷襲到都要本身射術好先可以打得贏人
我成日偷襲但係比人秒射到跪低
垃圾ea玩平權 怕畫大波妹會比人屌物化女性
冇所謂嫁
賺唔到我錢咁解
好多時都唔明
做咩要驚班唔會買GAME玩嘅撚樣
見到PS4隻沙灘排球真係
你整埋D黑妹唔通班女權撚會入嚟課金玩咩
你話好似而家日本果面咁幼女問題就話姐
我自己覺得佢D人設唔太討好
女唔靚男又唔型
我好明顯講緊全世界都有外掛 乜尻hk遇歐美人
香港台灣韓狗外國都有掛狗啦 本地就清高d咩
其他game一樣各地有外掛 最重要係點樣打擊外掛
我同fd玩hkser都唔係成日見到外掛啦
但連登又有人話場場有 又有人同我一樣遇唔多
你講緊既只係點樣去歧視大陸狗唔係封殺外掛阿大哥
低質到死 同有黑人犯法 然後就趕哂佢地返非洲一樣
趕哂佢地返去就冇白人犯法?
有睇過twitch直播都有見過外國有外掛啦
連登仔未見過就假 鬼佬未見過就真
佢人設有啲Borderlands風格
完全唔跟一般審美做 個個身型都奇奇怪怪
衣著又九唔搭八咁 我雖然唔係特別鍾意但都接受到
唯一一個一定要有嘅日式忍者style EA肯出個Wraith都叫俾面
隻game有無新手教學 唔想累人
玩一兩場就識 策略呢啲冇得教你玩得耐就會識執生
食雞game就係呢度好 槍法就算一般戰術正確都可以支持到好耐
YouTube 咁多片
你睇下再自己玩下,有唔明再出post問會實際d
咩裝可以自救?
D掛真係多到呢....
10場有7場中
邊到有得睇邊把槍最勁
宜加岩岩新玩可以留得耐 但一要交火就會送埋頭
呢到多唔多ps4巴打
金盾
睇到第一頁了 再玩下先 自膠
只要一冇甲就唔博火 ,補滿先
新手+1
唔好講呢類食雞game
連fps都冇咩點玩
所謂教學咪上youtube睇下片
槍阿 角色阿 小技巧阿
而家大把人做呢d嚟呃view推廣啦
睇完有少少概念
玩多幾場就熟
打個機姐冇話累唔累人
認真用心玩咪得
如果ps4版就好d,有同過tg group d 人玩都好nice
贏輸都有得笑下

Pc版太多人以為自己係電莖損手,見你打得差小小/新手就開咪單打,由其連登group,唔係話全部人都咁,但硬係個個group 隻隻game都有班咁嘅人
咪屌返佢老母唔洗客氣
一出世識打機阿?
真係咁勁出去開台打 去世界賽打囉
咁勁carry埋我一打三囉
當然前提自己真係唔係鳩玩亂送啦
唔識玩唔係罪
呢度有一個
呢排啲掛好似多咗 玩2場就有1場有外掛 啲掛係啲垃圾拼音或者數字id 拎住wingman 幾秒內遠距離秒撚咗成隊人
我覺得相反 係HK SER玩左成個晏晝玩十場左右食左一半雞 都冇遇外掛
+1 新手
係咪打算成個POST都一直討論有無外掛??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞