《APEX LEGENDS》討論區 #04

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
話説點樣un下un下彈下彈下咁行?
較mouse個滾輪做跳
拎到呢支金槍, 但沒乜用........
當激光槍咁用
打中身都係51, 害死左自己
仆你個街 打5場就有1場賣掛撚
又要焗你揀完角先俾走場
點撚樣玩呀
新加波好似少好多外掛,
玩佐4,5場, 都冇咩問題
佢金槍唔係turbo charger而係select fire真係痴撚線
佢hitscan但得51真係冇咩用
小幫手用咩鏡先比較準
岩岩用1倍鏡 個敵人算係幾近下 企係到唔郁
我慢慢瞄 紅點位對準 開3槍都無下中
個人比較鐘意用1 2倍鏡 可以放大放細
但射唔中就應該唔關鏡事
但無咩理由 明明條友算近 佢仲要定企定定
可以好確定紅點位係對住條友
最憎單排個陣殺左敵人點知比班新手隊友搶箱
好心明知自己垃圾就死開一二邊等carry啦
依隻game係咪冇得report外掛
隻game想點撚樣啊
2080ti 9900k 32gb ram
一場lag4 5次 又瘋狂玩玩彈game
換番黎隻anthem又係玩玩下斷線 打完成場彈game

ea我屌你老母
好似話2070 2080個D玩會彈
有,官方有連結直接report
係唔係畫面hold 左幾秒之黎彈出桌面,但冇任何回報?? 我到日有幾次係咁,我 d fd 叫我 downgrade 用417.35 版本 , 之後暫時未彈,所以我照玩住先
先唔講外掛 隻GAME真係多問題到喊
記憶體不能為read 果D又係搞極都搞唔掂
每三場彈一次記憶體不能read
有咩方法解決
我用i7 4790k + 1080ti,完美運行,keep 到 around 50 fps
display driver用返舊版本就冇事
之前都彈到仆街
裝返417.71就冇彈過
點解xbox版係簡體字
r5 1600 1070 16gb ram
流暢到仆街
ching 50fps好低下喎 全高?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞