《APEX LEGENDS》討論區 #04

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
同新手一隊冇所謂,最驚就係跳緊傘已經少咁一兩個隊友
好難玩 仲衰過pubg
D人速度太快 初初會好唔慣
唔覺, 反而係覺得勁撚爽皮,
玩PUBG, 個個做伏地魔, 又CAMP 9,
呢隻GAME, 可以狗沖, 9 PUSH, 英雄機動性又高,
不斷跑, 易殺人過PUBG 勁撚多
初初玩一兩場未必個個慣
個節奏快PUBG 勁多,
就算你食唔到雞, 都可以享受到, 不斷打架/ 殺人既滋味
因為開場快, 死佐又有得玩, 汁槍又快, D英雄又有技能用,
又可以跑/爬/滑地, 而且呢隻GAME, 個個一聽到槍聲就去搵架打(大部份)
PUBG 個場太撚大, 一開始搵搵搵資源, 又撞唔到人 , 搵完又瓜撚佐
(或者你一開波死佐, 就已經冇得玩)

唯一缺點真係 外掛反濫,
(而家會轉去新加波/東京SER) 減少外掛數量
呢個同意 有時玩pubg真係執完野 砰砰砰死撚左
完全唔知做過乜 節奏快既apex反而令人體驗到遊戲

btw 夜晚 坡ser排耐左
屌岩岩果場 條友秒殺我再觀戰,見佢執鎗執彈都唔識分,揀勁耐,又唔識收鎗跑,一路望住佢跑勁遠水路搵人殺,去到差唔多位就cam 鳩人,拎住支輕機勁遠距離當狙咁玩,食埋雞。谷鳩氣,聽日打算轉ser 算
個個SER都有掛 避得幾多
十場有一兩場同十場有五六場 已經差好遠

坡日 > 港台中
做咩岩岩係咁排到有廣告AC
一入場就開著個咪係到播
唔知咩外排加QQ
播完之後就即刻走左
d電腦ac黎 無計

btw 排到入game 得我單拖1隊係咩事
好on9又要嘈,又要少個人
就算真係當佢係廣告
播到一pat屎咁點聽
屌你老母,每兩場有一場見到
點打
唔好用人腦去理解贏國人
無架啦 夜晚係咁多外掛
想問下,有人玩玩下彈game?🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻10場有1至2場
直接自己熄左
係,50我個人接受到,仲有係4k
DPS 好似同 FPS 有關
FPS 愈高,自動開火愈快
好似係,所以好似個個都要120以上,我得50,唔怪之得殺極都殺唔到人
我覺得各有各好玩既
pubg 以FPP 同雨林地圖黎計,節奏都ok既
另外pubg 有QE,子彈下墜,大後坐力,開車,都要有好多技術既
pubg 有樣好就係冇槍係廢,瞄得準手槍都可以同M4對到槍
Apex 你落地執到 p2020同埋莫3的話,真係...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞