《APEX LEGENDS》討論區 #04

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
100Lv打後無箱抽
尋日shroud bhop回血 + 飛行bug 都有用
好似有 不過好少 我自己都試過跳唔郁
+1
完全新手
一開始都冇留意佢係狙
用佢近距離殺過人
我跳到三四下就停 屌nerf左佢啦
好彩或多或少d人設唔係好吸引
如果係ow咁樣真係有諗過課
Cs果陣都跳到 黎到呢度跛左咁
呢幾晚係咪多左外掛
沉晚有場隔個山咁遠都比人一秒打到爆甲淨番DD血
同埋單排越黎越遇得多D賣掛AC,嘈到仆街
真係好屈 有無巴打試過ps4用唔用到?
呢個多左slide 可能難d
我ps4就裝滑鼠先得 手制未試
不過ps4就一係用死space一係用死滑鼠個look
永遠都有人講外掛令遊戲性大減既時候,總有小學雞走出黎話人廢刷存在感

pubg 如是 今時今日 apex 如是

你勁你既事,有外掛影響大家係遊戲本身問題,你勁到飛天同有外掛有咩關係?

勁如shroud 都會屌pubg 本身有好多問題又唔見佢話人廢?
其實日日見到有人講多外掛多外掛 或者咁講啦 外掛一定有架啦 由其是Pc既fps game 基本上肯定有咁撚濟 最近係多左既 基本上你見到數字人係上場cham 又或者huya 斗魚都大機會係 我通常同fd三排 其實真係成日食到雞 因為有個fd係幾勁 我同另一個fd算ok 其實我覺得影唔影響遊戲體驗真係好睇自己點諗既 因為隻game本身節奏快 好快就可以下場 落地基本有頭甲 兩把正常槍就打得交 唔洗好似pubg咁on99 搜一輪俾外掛殺 我同fd玩真係撞到 都係講下笑話撞到神仙 就輕鬆打下鋪 咁當然我都明如果係單排 要面對on9路人質素仲要撞外掛係會嬲既 如果真係頂唔住外掛 頂得住低fps 咪轉ps4玩囉 日日嘈真係冇咩意思

利申:我自己犯賤 槍game就算有外掛都我一定剩係玩pc 因為玩ps4我實忍唔住d鍵鼠撚
你忍到外掛但係忍唔到鍵鼠撚
老鼠撚影響遊戲體驗
外掛冇咁影響

是常識吧
同埋主要都係畫面問題啦 玩慣左fps高 不過唔緊要啦 大家睇法唔同 打機姐
所以由班巴打呻下啦 個個放工想打舖機
就撞正仙界大戰邊有癮
真係頂唔住自然會轉ps4/棄game
真 志在呻下
可能轉第2 d ser再玩
我尋日見大家話新加坡少d 唔知心理作用定點 係好似少左 不過都係有
次次有人話有cheat就有人彈出黎話我都食到雞
九唔搭八
唔係有班7頭,一有人話多外掛就沖出黎扮高手(由高登cs時代已有一班)邊有咁多人bin佢地c
我都試過轉 最主要係少左D 普通話拼音人/數字人
不過打左幾場都係會有 英文名開掛
但唔知係唔係心理作用
果邊D人 平均水準係低過香港server
易玩好多
巴打心水清
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞