《APEX LEGENDS》討論區 #04

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
成日畀人一槍由滿血滿甲射到瞓低,有啲仲可以一條友拎重狙衝埋黎,十秒減全隊
金盔紫甲比人幾槍即刻訓低
咪係,講到得佢地先識贏咁
有冇人用aten phantom s 玩apex, 點set 到最似PC, 現在我咁set 都幾smooth, 但都有少少延遲
ps4討論滑鼠問題 麻煩自己開post傾
唔想又一班人嘈交
低質 冇大陸狗就冇外掛咩天真 歐美大把啦
雖然我都好憎同大陸狗玩
要認真講的話 其實HK/TOKYO真係唔會遇到歐美人 冇左大陸人起碼解決到大部分ASIA外掛既問題

另外你有上開reddit的話 大部分US/EU player都會話你知cheater係佢地server唔常見 已經見過幾個asia player係reddit開post講cheater然後比us/eu player話未見過
有D留言真係忍唔住笑 sor9ry
D留言全部都講外掛
新手想了解下都冇野係岩睇
老老實實
頭post d 料都算係咁

要再深入就應該留言,大把人回
不如整下D新手教學,等D人唔好入場就衝去死啦
下個po開始將轉ser方法同無限飛天 機械人繩索等等教學放第一或者第二頁?呢啲比較實用
更新完NV個軟體就密密彈game 之前一次都未試過
頭post有介紹角色?d技有乜用?
如果有巴打問野 而我又有時候解答我都會答
另外我都係睇唔過有人對巴打既態度同口吻先嘈 如果阻到你地討論真係唔好意思
下個post放哂上去 仲有無咩要放?
係囉
講下身法,槍械,英雄
keybinds,DPI,graphic,電腦配置

下下嗌交
有無邊幾隻想了解?如果想知八隻角色 我諗都要上網搵一搵
ps4+滑鼠係你地最後選擇 想正常玩就轉ps4
我想知惡靈個傳送門點用先有用
https://www.steamxo.com/2019/02/09/561547/
如果想初步了解角色技能 呢個網應該幫到你 有唔清楚再留言問
佢個大技我惗應該係8隻角至考iq

至冇腦用法就當加速器
加自己速趕路
cls 真係玩到燥
輸技術都唔會燥 屌佢老母啲外掛真係好撚猖狂
放哂煙都可以遠距離小幫手三下down左 on99
engage前開定portal
唔夠抽就成隊走
補甲血再guard住門口
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞