《APEX LEGENDS》討論區 #04

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
就係大混戰先有機會一人殺10個以上
最憎簡d山卡啦地方成場執執執
一開戰隊友就瓜 最冇癮成場白執
一開波人影都冇我會直接走場
食雞但殺兩三隻唔係我杯茶
大混戰大家冇裝 鬥手快有時仲要拳頭交好過癮
死左咪下場囉 都唔知d人咁驚死做咩 贏左下鋪又係從新黎過 有時好彩清完場已經收到5-6個人頭
https://youtu.be/9tPJsuMzrPc

見過外掛俾外掛殺未
呢場夠經典 同場三四隻外掛
xim apex 係唔係最好? 見巴哈個個都推xim apex 唔用官方果套
PS4滑鼠就出去傾啦 係咪想比人屌?
日本仔都好好戰硬係去啲三剎位 經常聽到某啲位槍聲此起彼落 縮緊差唔多第3圈就得返大概10個人左右
唔該你揾齊三個人玩
三個紫甲都頂唔住幾隊車輪戰
大家意念同打法都唔同 咁又何必呢 搵多兩個志同道合朋友陪你玩喇 街場撞到人走場真係會炆
就算你偷襲一隊,都冇可能全身而退
如果你連續打3隊先爆甲唔係你勁,係對手廢
走場狗真係至撚憎
軟硬件問題呢d冇辦法真係冇得講
上次尾段連打三隊,畀人係咁輪
好彩最後都贏到
屌 咁就走場 以為自己係邊個 見過好多高手一開頭唔係飛戰區都廿幾殺 人地執完直接氣球飛戰區打 呢隻game就係飛邊到其實都有得打 唔好賴啦
APEX好玩在夠爽快
認真打PUBG會好累
但其實兩者都各有好玩之處
所以要偷襲真係要玩飛鏢手榴彈 除非有十足把握短時間清左一隊 唔係嘅一滴血又吸引更多鯊魚
打到得返兩隊果陣死左,然後發現最勁個隊友個準星永遠都係瞄住對方個頭
嬴到都唔開心
得技術外掛得天下
有冇人同我一樣係槍game白痴
新手隻隻英都玩吓 又射唔準
但係好鐘意跳船跳戰區同人正面打
雖然玩咗幾場係咁勁快死
慢慢開始殺到人好有成就感
走場咪走場囉 洗咩邊個 又唔係rank 冇懲罰
望住d隊友唔岩玩咪走囉 洗撚賴咩 飛戰區即刻有交打
唔係戰區分分鐘收2圈先有人 我洗撚等咁耐 戰區點都多人打d la
你中意執咪自己執我下場咁簡單
有人打機為爽快 有人為贏 有人為生存(執野0殺?
唔爽咪走囉路人都係咁
開場走又唔係打到一半走 大家都可以下鋪
一樣有見飛戰區即走既人 好公平 目標唔同咪next game
快速對戰都有班認真撚咁嬲 到時出rank真係仲激撚死你地
路人係自私架啦 唔滿意咪組齊人玩囉邊隻game唔係咁
pc 係咪冇得轉ser?
轉去ps4啦 等pc得返外掛係到玩
係唔係每次入GAME都要轉1次SER先得?
會DEFAULT 左香港SER?
雖然見過人話轉過一次ser 下一次入game都會係果個ser
但係每次轉ser都會見香港ser變左黃色底,所以唔係太急住玩我都人手轉一次,反正都係用多少少時間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞