《APEX LEGENDS》討論區 #04

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
吹撚到唔同水平你唔講我仲以為你係電莖級選手
係咪你或者班fd本身已經用緊外掛所以咪見到班神仙都好似見到正常人咁一係你就係盲嘅 班神仙連交下戲都無 咁你都見唔到有外掛 聽日就好去驗下眼喇
主選單一段時間無郁 之後就會斷線 斷線之後左下角會多左個數據中心 果度可以揀ser換
都預撚左你班廢柴最叻就係屈人外掛,所有唔覺而家環境多外掛既人都係外掛ok?
你地自我安慰到咪得囉,圍爐撚最緊要都係有人認同自己大家都係環境因素影響而唔係自己垃圾啫 對住你呢啲圍爐級數洗撚電莖選手水平咩,是撚但五場食到一場雞已經係神檯級數啦
大家有冇睇開youtube高手學野?自己就睇開日本仔alpha azur 條友好笑得黎又勁
唔緊要啦,都廢事屌您依啲外掛同高手都分唔到的人
冇圖冇片冇id

你話你係港服第一人都得嫁啦
屌佢係咪痴撚咗線
得啦討論之前都要講句,哇屌咁撚多掛嘅

咁有時人地真係遇唔到有掛可以點?
跟住又話你咁都睇唔出?都幾廢嘅喎
你同你班fd夾埋3排 五場先食到一次雞 你地都唔慌勁得去邊喇
上邊巴打條片又係唔係外掛呀? 無論巴哈定reddit或者youtuber都開始講緊外掛問題 你就好似平行時空咁覺得無外掛 睇黎你驗眼都唔夠不如驗埋腦喇
槍法果啲要練習 玩多啲先有進步 但係睇佢地打學到幾時進退同戰術 有時比起槍法 呢啲實用好多
岩岩組隊組到個外掛,輕鬆拎第一,ON9 SERVER
話唔多外掛就等於講緊「無」外掛,你個腦自行腦補再當係事實講出黎,咁撚西利你係連登同人理論實係贏撚緊啦邊夠你玩
點止廢,直頭屈埋你係外掛添啦
有1200塵諗緊合而家尋血可以升上去既skin 定探路個水銀
邊個話要討論前要咁講 咪撚係度打稻草人喇而家講緊咁多人都講多左外掛問題 甚至有巴打po埋片講外掛問題 佢就唔好一句我無見到外掛就好似成隻game都無外掛咁逃避問題 有時候講句對唔住 我真係見唔到外掛就可以了事 而唔係用呢種口吻質疑係其他巴打嘅問題
避外掛避到阿姆斯特丹
一開始巴打話三場撞到外掛 你就話無咁多外掛 仲質疑係人地唔識分係唔係外掛 你咁樣既態度就一定無問題喇
係咪淨係得上一場既數據睇?
冇得睇曬咁耐以黎既數據
我今日打都遇過透視,呢幾日都有
但係我覺得唔多

一日遇一至兩次左右
On9仔 上黎屌外掛就代表唔enjoy隻game?
你個世界得二元對立?
我夠一早轉ser去左歐美玩少左樂多外掛啦
但點解我地玩家不惜要食高ping都要轉ser避外掛先?
全世界個網絡世界似乎都一齊屌緊外掛
似乎全世界都圍緊爐喎
十足十d精神病院嘅病人話返正常人係有精神病咁
你POST INGAME 狗牌有料既未服你囉
屌你老未得把口係到話人圍爐自命清高扮撚晒勁

死廢閪扮大袋屌你老母 POST狗牌呀垃圾
你POST完有料過我 我放我全家幅上黎
咁撚勁錄d replay出黎睇
我尋日玩10場連食7場雞添
但我冇圖 我可以吹到10場食10場架
呢個post個風氣好明顯講撚到「場場」都有外掛有神仙,但事實玩得稍為勁果班一直都keep住食到雞,好撚明顯冇你地班廢柴講到有咁多,咁代表左啲咩其實都好撚明顯,你地要繼續圍爐叫春咪繼續囉我本身都唔諗住理,只不過你咁撚天真嬌問做咩咁多人負評又冇人駁你講既野我先做好心話返比你知啫
睇撚死你條友九成廢物attention whore
場場都有掛你都連食到七場? 好撚勁
睇返上面啦懵撚 我咪話轉左去歐洲ser囉
想搵位入我都睇埋先啦 碌柒咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞