《APEX LEGENDS》討論區 #04

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
潛喇 咪撚上黎柒喇
快速降落, 同 無限飛天
好撚怪咁,
用果時, 有時會係快速降落, 有時會無限飛天既?
定係我捉錯TIMING
唔係你自己話全世界個網絡世界都一齊屌緊外掛咩 拎論據出黎打返自己個論點咁撚高水平,兒登仔辯論真係好難輸
得啦,跟本冇意阻你地取暖,係果位巴打想知點解冇人反駁先話佢知啫,阻到你地唔好意思
姐係我去歐洲ser撞少左外掛=歐洲ser冇外掛=歐洲冇人屌=我反駁緊自己話全世界屌緊外掛?
你個人d邏輯都幾撚on9
講多謂 出黎網吧睇下邊個勁d 睇下邊個係廢柴?
夠唔夠疆?
走住黎屌 廢物
放狗牌上黎睇睇先喇
我勸你就快撚d潛啦
屌外掛就叫取暖
其他人都比人寸到縮撚哂
係得你喺度撐
你話你d論點有d牙力都話好d
點知係個冇乜邏輯剩識二元對立嘅on9仔
我都未撚試過避外掛要避到次次入game都要轉ser去其他地區
咁撚樣都叫唔嚴重我真係唔知咩叫嚴重
睇死你都係d每日黎150個蝗都冇乜所謂嗰d人黎
隻game無掛的
全部都係電痙高手
場場都有掛你都連食到七場? 好撚勁
睇返上面啦懵撚 我咪話轉左去歐洲ser囉
想搵位入我都睇埋先啦 碌柒咁
唔係你自己話全世界個網絡世界都一齊屌緊外掛咩 拎論據出黎打返自己個論點咁撚高水平,兒登仔辯論真係好難輸
姐係我去歐洲ser撞少左外掛=歐洲ser冇外掛=歐洲冇人屌=我反駁緊自己話全世界屌緊外掛?
你個人d邏輯都幾撚on9

講多謂 出黎網吧睇下邊個勁d 睇下邊個係廢柴?
夠唔夠疆?

唔係全世界多外掛點樣全世界屌緊外掛?成句都係病句話返人邏輯有問題 讀好啲書學好中文先上連登打字啦,唔係就要下下唔夠人講叫人出網吧架喇
算撚數啦你 我講歐洲ser撞得少過港ser=歐洲ser少外掛?
俄仔韓仔大把人都用 唔係剩係強國蝗咁簡單
你成撚日都將人地d意思自己腦補添加
加完之後就話人講野有問題
好撚心你過主啦 好撚柒呀真係
講到自己5場1雞天花龍鳳咁 唔影響遊戲體驗嘅證據又拎唔撚到出黎
上面略略望都已經有幾位巴打po片出黎有youtuber撞外掛/自己撞外掛
你呢 拎到d咩出黎 得把口囉
其實點整?
見d streamers 將個mouse chok上chok落咁
你撞唔到外掛冇人會屌你 咁係你好彩
但就唔好走去撩人話人廢屈人外掛囉
撩完人就話人係度圍爐取暖
你唔鍾意人地講外掛咪唔好理人唔好答嘴講自己野
係要懶清高搭嗲 講完之後就掉返轉話人圍爐
你咁鍾意咪自己出去開個係唔講得外掛嘅一言堂post囉
平時無玩開射擊game真係揀人仲耐過玩
排到d 勁既 , 玩尋血犬 做下偵測兵同人肉箭靶都幾過癮
最好玩係無槍用拳頭打
事實上亞洲ser 其中港台ser外掛嘅情況好嚴重 除非你係歐洲ser玩緊 如果唔係嘅 應該都同大眾一樣忍受緊外掛氾濫嘅問題 而有人keep住食到雞唔代表無外掛情況問題 就算食雞 個場入面亦都可以有外掛 兩者無衝突 例如我琴晚睇住嘅外掛都會俾三個人圍死 但中間佢殺嘅二十幾個人 就直接影響到佢地遊戲體驗 所以你嘅邏輯唔成立
第二 一隻遊戲嘅多寡直接影響到一隻遊戲嘅壽命 pubg就係好例子 遊戲壽命直接影響到玩家遊戲體驗
淨係打左一場 覺得好難望到敵人 鳩行左15分鐘都撞唔到人 跟住就比人snipe死左
圍爐撚緊係要post多啲外掛片出黎啦,咁樣先會得到多啲人認同自己,證明自己係輸比外掛唔係自己垃圾嘛 我洗撚要你班圍爐撚認同?心態弱撚到小學雞級數先要做呢啲野搏取人認同 我屌撚完你地咪繼續開心打機,洗撚理你地班圍爐撚之後係呢個post講乜柒
見到有人話咩邊有咁多外掛
我想講,亞洲所有ser都真係好多
我轉過哂去新加坡 東京 台灣都有
我係一比疑似外掛殺就會tab睇佢係咪真外掛
因為可以上呢個網道舉報
https://www.easy.ac/en-us/support/apexlegends/contact/report/
個個都係到屌緊多外掛
埸埸有外掛好出奇咩
係你條撚樣係到玩清高
你放狗牌證明到自己有料有說服力
未認廢認圍爐囉
屌你得把口
就來趺果時, 按實G制, 將MOUSE 向上/向下 CHOCK
會有 快速降落/ 不斷升天

但我有時會係 快速降落/ 不斷升天, 一時時咁
好撚奇怪,
報都無用
呢隻game開掛成本係零
未至於場場
不過凌晨好多
發覺同你講野好似同緊d小學生講野咁
你講乜都冇內容係度講廢話
算啦都係由你
屌你老母 又打稻草人呢度邊度有人要證明自己係輸俾外掛
全世界都玩緊, 無限飛天/極速降落
仲要好多實況主一齊用緊
,好撚爽皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞