《APEX LEGENDS》討論區 #04

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
係女d子彈會香d咩如果打得廢仲死好似湊女咁
我意思係隻game本身少女玩
遇兩個香港人本身都難
可能我黑仔次次單排開mic都冇香港人一堆大陸台灣仲有巴基斯坦
次次都贏都係俾人carry到仆街
人地打2000幾我打百幾
點先可以進步d
得啦 知道成個連登D人都廢屈人外掛喇
唔駛教人玩喎 大把人都知有金鏡啦
屌啦星深夜場勁多外掛 啲人可以游緊繩一落地就溶尻咗我 講緊已經紫甲紫頭
啲外掛真係越嚟越猖狂 幾乎五場見三場
fps game就算天才都係靠日積月累苦練aim架啦
所謂高手咪就係付出大量努力時間再加自身天份臨場應變
平凡人冇天份靠苦練都可以變中上水平
如果剩係諗住黎歡樂既 sorry你係黎被佢地歡樂既
每個fps老手都係被屠出黎 將來你都會變屠人果個
用pathfinder同wraith玩狙都係幾好嘅選擇
兩個大技mobility高 可以飛去同隊友夾L位
打到對方行錯D自己打唔中但隊友可以打得中嘅cover
而隊友都可以食到佢個大技可以用黎轉位
愈黎愈多外掛
比外掛殺完觀佢戰
睇住佢比另一隻外掛殺

兩隻外掛都係拎住個把heavy重機瞄實人地個頭一槍不漏咁鳩掃殺人
一到凌晨真係好多掛 排到同一隊仲會開咪喺度賣掛
留意返
轉貼返

呢位巴打d警世名言下個post開始真係要擺係#1置頂
睇完即該要努力玩到似外掛咁勁先得
而家請強配置是咪都係噴火同小幫手?
準嘅一把G7都打撚死人
冇話咩最強配置
點先可以轉SERVER? 已經忍撚夠場場都係支那人普通話

不要miss
連登巴打重新訂議外掛
我知你阿媽係女人添
莫3比克呢
只有此槍不作考慮
試過入場個隊友就開咪話隨便跳 想試吓個外掛
Drop hotzone死咗之後spec 佢
係可以隨咗aimlock之外廢到唔知自己做緊咩
我就諗 之前幾場都排到d街人走位on99咁企正open技又唔識用但又射得中人 呢d人冇spec過根本分唔到
莫3真係廢到仆街
身為散彈但係完全近戰都係無散彈應該有嘅傷害
仲要得3發
打你老母咩真係
呢支野
除左落地冇裝唔小心拎左,重會有咩時間拎上手
散彈但係打中哂落個頭都係得66
散彈又得3hit又得3飛彈 真係笑話嚟
有咩黑仔過抽中1個莫3嘅傳說skin?
就係抽中2個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞