[Sony/罪大滔天]相機集中討論區 (33) 準備狗衝T1728 F2.8

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
計埋賞家居有2.4%回贈 當平多200
影埋銀河都要多枝wide啦
去到無理由唔影
日常用70200係夠既
黎近7月去,有1635影銀河 星 日出日落
再加多枝24105去到長插
你肯定有貨?
搵左人幫手買
最後都係買左a7 iii,
第3代自動對焦同反應真係快好多
而家等緊騰龍支1728f2.8

最後唔入r原因, 因為以前用a7s, 得千2萬像素, 都係用開平鏡, 2870kit 同 24240f3.5-6.3, 廣角都係想買副廠鏡,
r機度用落呢堆鏡度感覺有d大才小用
24105周圍都有貨啦問過百老匯$10490
黎黎去去都係四寶/三陽
cut哂優惠後, 次次d野都係呢2間最平
2875 定 24105 好d
定焦黎講B18質素好唔好,香港邊到買會平
我去旅遊 訂咗2875
一來輕啲 旅行日日拎
二來平啲
三來光圈大啲
四來75crop apsc可以變接近105f4
3月飛, 要買水貨
我啱啱訂 三月尾拎
問過話預3月尾4月頭
水貨唔抵行貨7年保
行貨仲可以每年上cs免費抹一次
抹足七年
有支1635z 如果放咗佢等騰龍支1728 2.8同罪大支35.8會唔會好on9
出左1728先再換啦,35.8唔知等幾耐,買住35 2.8玩下先,到貨先賣
我知道第3代cut 左 app shop,
所以想問下而家係咪冇左view finder sensor 當B快門呢個功能
因為之前a7s影星, 呢個方便好多, 連快門線都唔使買, 完全唔掂到部機, 0機會郁到
好 唔該巴打
有無巴打們想收a7ii 因為黎緊升a7iii要處理佢
舊年八月買係百老滙 都算幾新有個角位有少少甩色
有保但無盒 放$4500有無巴打肯收?
連副廠電同差座
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞