[Sony/罪大滔天]相機集中討論區 (33) 準備狗衝T1728 F2.8

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
早知一開波話五舊收你支壞鏡算數
感謝 解決左我呢個難題
柒到無朋友
大家咁話 我地都研究左幾日自己d 鏡
我無研究過我一直都話入廠清
依家唔洗入 已解決 去拎返支鏡
我未知幾時有
仲未知幾時拎返部機?
今曰應該打過黎 但我訓緊
打返去問
我放低都同我講7-10個工作天
3169 字頭 你睇睇有冇電話打黎
但有兩個私人電話
成班炒晒車
就咁睇真係會覺得係鏡或cmos問題
Sony 網果d 分換優惠卷好痴線
3000分換張卷
想買卡無貨 想買眼罩等左兩個月都無貨
迫人買鏡 買電買貴野
收二手rx100 m5a
放騰龍$300 現金卷
四月中到期
有意嘅留tg
CFexpress 是由 CompactFlash 協會制訂的次世代儲存媒體規格,以 PCIe Gen3 為介面,為用家提供極高的數據傳輸能力。而 CompactFlash 協會則於 2 月 27 日發表最新的 CFexpress 2.0 規格,分為 Type A 至 Type C 三種模式。當中 CFexpress 2.0 Type B 尺寸與 Nikon Z 及 Sony 採用的 XQD 記憶卡相同,加上採用 PCIe Gen3 雙通道介面,讓傳輸速度最快可達到 2000MB/s 。適用此卡的專業相機包括 Nikon Z6、Z7 以及 Panasonic S1、S1R 相機等。

其實幾搞笑
sony 自己出xqd 都未用過
就出cf express 了。。。。。
就咁睇仲勁過ssd
有冇人知SEL24105G二手拎出先達星際放到幾錢?
行貨18年12月買, 因為覺得唔係咁岩自己, 想放左佢
巴打打算放幾多
一定上肥花放最高
其實我都唔係好知放到幾多, 所以先諗住拎出去放廢事煩
我個陣4寶買好似9900左右, 其實都好新下淨係拎過出街影過兩次相咁
唔知放上肥花到幾錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞