[A/I]ONE PIECE TREASURE CRUISE(3) 母親的決擇,練多隻女帝?

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
速路赤狗已經夠票 大家投黃猿啦

速路赤狗 已準備彈藥

希望到時候有十連金
到埋可以抽中白胡子 放係赤犬隊超有用

船長會議唔會有十連全金
問題係隔多幾個月就3週年,都係抽少少算

憤巴你差隻速路就齊限?

無速路同霍迪
但目標只有速路,MJ可有可無

我應該都會抽第一日,如無意外速路赤狗 第一二位走唔甩架啦
不過真係諗唔到抽幾多好 冇全金始終覺得差咁d

天光巴中限明未?

未呀 上次都中唔到

希望到時候有十連金

船長會議唔會有十連全金

憤巴你差隻速路就齊限?

無速路同霍迪

天光巴中限明未?

未呀 上次都中唔到

我隻不死鳥蕩失路仲未識上我船

希望到時候有十連金

船長會議唔會有十連全金

憤巴你差隻速路就齊限?

無速路同霍迪

天光巴中限明未?

未呀 上次都中唔到

我都未

希望到時候有十連金

船長會議唔會有十連全金

憤巴你差隻速路就齊限?

無速路同霍迪

天光巴中限明未?

未呀 上次都中唔到

我都未

限明呢d萬用隊員都應該會上榜,可以一試

憤巴你差隻速路就齊限?

無速路同霍迪

如果霍迪唔入選,可以完全無視今次船長會議
不過好爭扎,即使霍迪嚮day2有得抽,個人對佢又無咩愛

總結:盡忍到3週年或者下次有吸引既新限先抽
好想要白胡子 超進好型
速路赤狗已經夠票 大家投黃猿啦

嚴禁介票
http://trecru.channel.or.jp/orefes
貼個網址方便大家投票

新手黃猿 求巴打們加好友
同埋想請教下黃猿隊友要點配 我係新手 已經爬過巴哈但搵唔到

新手就見斬/射type就入隊先
主線送嗰隻烏索普就盡快升到4星版先
之後刷降臨,鷹眼/明哥
只拎左呢兩隻你嘅黃猿斬隊已經成左雛型
巴哈有個降臨攻略次序,你可以參考下
最好盡快刷到薩波,呢隻可以當隊長用,而且主動技好撚勁
同埋雷神都係新手恩物
初期起手唔好用石回體/亂抽卡。因為冇up就好伏(除非重課/富貴命)
黎緊有超up,可以留石抽返d強力角色先
一開始你個box都唔使開太多,到就爆先開
最緊要就係留石留石留石,有體就升lv升lv升lv
唔高lv冇cost,有勁野都放唔到落隊

主玩斬隊或射擊隊
而家頭3位等於隻GAME最強個3人,應該唔會變
其實可以投其他博上4-6位

明哥排名仲衰過女帝
想回窩,但app store轉唔番日本,更新唔到...id又唔記得,之前玩到摩利亞個度,寶藏路飛,限紅髮ac冇了。

有冇人有唔要ac/好開局可以贈我

如果你未del apps就用iTunes 更新
如果del左就幫唔到你了

Btw有無人可以置頂iTunes 更新大法
我見好多人都唔識更新

Del左 諗住iCloud back up到嗎😭我pad都係靠iCloud
想回窩,但app store轉唔番日本,更新唔到...id又唔記得,之前玩到摩利亞個度,寶藏路飛,限紅髮ac冇了。

我見好多人都唔識更新

Del左 諗住iCloud back up到嗎😭我pad都係靠iCloud

我iCloud back up data係度既 ,有冇得救🙇🙇

我見好多人都唔識更新

我iCloud back up data係度既 ,有冇得救🙇🙇

有無id 記得?
最後用咩team,打咩?有咩限定
咁sd 比bamdie 易chase d

利申:過來人
重新玩過好唔好 之前個ac拎唔返

拎唔返 咪等黎緊呢招 刷隻限定起步

拎唔返 咪等黎緊呢次刷隻限定起步

明哥排名仲衰過女帝

今朝睇過好似明哥上到頭六,不過4-6得佢冇,冇理由抽第二日唔抽第一日 如果追到速路,根本唔駛要明哥 我自由隊差佢齊哂
Btw,競技場鑽石要唔要練,好似z仲有用過佢

明哥排名仲衰過女帝

今朝睇過好似明哥上到頭六,不過4-6得佢冇,冇理由抽第二日唔抽第一日 如果追到速路,根本唔駛要明哥 我自由隊差佢齊哂

鑽石得個擺字,一定係Z好用D

明哥排名仲衰過女帝

鑽石得個擺字,一定係Z好用D

鑽石樣衰,唔太想練佢住
黃猿入唔到頭6
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞