[A/I]ONE PIECE TREASURE CRUISE(3) 母親的決擇,練多隻女帝?

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
買首抽羅又好唔好 對佢有愛
但同赤犬比好似差啲

同赤犬比 除左速路藤虎算有得比下之外
其他同佢差至少四十七條街
羅起手一般 最好夾多幾隻第啲限定

如果你打算長玩,之後點都會抽到嘅
咁不如拎隻勁嘅追進度先
如果你係買ac咁不如買赤犬同羅囉

好 明白 諗住長玩
無啦taobao佢赤犬得番單買

巴打請問你taobao有冇link?
交左幾次學費先過到青椒

今次青椒算係比較難

青椒其實無咩用
黎緊隻破壞炮係格鬥隊要員,格鬥亮珠2倍,呢隻必刷

甚平都未有
但同赤犬比好似差啲

咁不如拎隻勁嘅追進度先

好 明白 諗住長玩

我見8592都有唔少人賣
http://www.8591.com.tw/mallList-wareDetail.html?id=2235637518
我見呢個都好似唔少人買, 可以睇睇, 不過唔知香港點比錢
紅髮諗緊食書算
打極都唔出
但同赤犬比好似差啲

咁不如拎隻勁嘅追進度先

好 明白 諗住長玩

我見8592都有唔少人賣
http://www.8591.com.tw/mallList-wareDetail.html?id=2235637518
我見呢個都好似唔少人買, 可以睇睇, 不過唔知香港點比錢

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【海贼王 宝藏巡航 ONE PIECE TREASURE CRUISE 日服 极品初始】¥jYoB979Sh6¥http://c.b3wr.com/h.WYjkmq?cv=jYoB979Sh6&sm=1da64a
單限$80
唔係講笑
其實如果有心玩又肯俾少少錢
真係要買個ac 越多限越好 首抽都咪鬼刷
我之前淘寶
赤犬 限卓 速路 羅 艾斯 限鷹 用咗800蚊
嗰陣時仲諗會唔會貴
之後上次為咗藤虎 明哥 課咗成5000蚊先有 未計其他限
所以起手多一限貴得嗰幾百好過之後課金
如果我重玩 我一定買個至少十限ac 或者更多 當然啲限都要有用

利申 玩到執笠
今次有保底紅
話唔定乘機調高巴基機率

巴基不知幾正
我用佢仲多過果啲咩雷利Sabo沙佬之流

攻好弱。。。低體又跌垃圾。。。我打素材先用

巴打有咩心得?
終於打贏襲來紅髮 重要出埋超進料俾我

ban 公平咩
比起赤狗限卓係咪都係廢物

打限技屬嘅關你就唔會咁講

講左啲乜自己參透下
今次有保底紅
話唔定乘機調高巴基機率

巴基不知幾正

巴打有咩心得?

打寶

最慘雙週30體都未必過到,舊雙週仲或者可以
今次有保底紅
話唔定乘機調高巴基機率

巴基不知幾正

巴打有咩心得?

打寶

最慘雙週30體都未必過到,舊雙週仲或者可以

巴基打中級難度競技場都得既
雙週都過到,只係打得慢所以唔會想用佢

打限技屬嘅關你就唔會咁講

講左啲乜自己參透下

兩隻唔同類型,我覺得冇得咁比較,而且限卓我覺得幾好用

ban 公平咩

我近三十場青椒,一場紅髮都冇 仲要未有女帝超進料

ban 公平咩

我近三十場青椒,一場紅髮都冇 仲要未有女帝超進料

我由出超進料嗰日開始打打到而家都未有
不下50場
Angry巴
除左黑胡同羅隊,勘十郎可以點打
Angry巴

之前用甚平隊同雙限馬都過到
Angry巴

雙限馬 過到襲來?
Angry巴

雙限馬 過到襲來?

藤虎
Angry巴

雙限馬 過到襲來?

藤虎

第四門無限紅髮用幽靈女破防得唔得
Angry巴

雙限馬 過到襲來?

藤虎

第四門無限紅髮用幽靈女破防得唔得

有無巴打可以借隻限定羅比我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞