[A/I]ONE PIECE TREASURE CRUISE(3) 母親的決擇,練多隻女帝?

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/02/25/215138_481d4e5da3428ee8cc3f7dd5da1b3203.jpg[img][img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/02/25/215138_793a3a70b9439a7235f383ef23b06884.jpg[img]

求巴打carry
另外想問下巴打意見,如果有得打個啲可以揀要咩解放書嘅關,你地通常會揀自回,亮珠定雙解先?我暫時主要玩滕虎隊

你指嘅係隨機出雙解/自回/減cd/減傷解放書嗰d關?
我就唔會揀,出咩要咩

係丫,因為我重未解放哂,驚亂黎抽中左啲冇用嘅會曬哂

唔係另外個5本就ok啦

唔係指定呢5本咩 未出過其他
BTW呢5本點都有用,唔怕

雙解/自回/減cd/減傷/自屬珠UP都要得過
憤巴呢排得唔得閒搞首抽文?唔得嘅話我聽日整整佢

時間較少,麻煩你喇

OK 咁到我唔得閒就麻煩晒你

唔等埋隻白星先一次過搞? 雖然佢唔會入首抽行列
襲來紅髮出現機率低過白鬍好多喎

琴日打黃猿, 出左十四次白鬍 應該打左近四十場黃猿, 機率真係幾高
紅髮就打極都唔出

琴日打黃猿, 出左十四次白鬍 應該打左近四十場黃猿, 機率真係幾高
紅髮就打極都唔出

20場恐龍佬出到一次係咪要還神?

3月1有得抽 極力推薦赤犬

應該2月28都有

唔知呢
出新野會有倒數關打
五隻新野好似都係3日前 2日前 1日前 當日咁樣玩
如果聽日開始咁應該3月1抽
不過多數SKIP 呢D好伏

死忍爛忍到3週年

通常拉一兩下就算,月中既活動抵玩d
月頭冇up既
希望真係忍到啦 隻白星好吸引

我d 野仲係幾年前隻game 岩岩開始個d 野(呀龍斬隊,赤足格隊)
唔抽隻見得人既冇人肯加好友

巴打加我啦,我大把位,不過我都係廢

added

紅髮就打極都唔出

30體既話,一定係 30體機率低到喊

紅髮就打極都唔出

30體既話,一定係 30體機率低到喊

我仲要中埋超進料
憤巴呢排得唔得閒搞首抽文?唔得嘅話我聽日整整佢

時間較少,麻煩你喇

OK 咁到我唔得閒就麻煩晒你

唔等埋隻白星先一次過搞? 雖然佢唔會入首抽行列

整住先 驚遲下唔得閒
你知啦...推下推下又冇左件事 我好懶
打左二十幾場青椒都未見過一場紅髮

所以我才說唔食萬能書有排都升唔滿

但係我家陣會揀升速路先

但係我家陣會揀升速路先

所以勁後悔比左黑鬍 重點係仲要升得差
我有無理解錯
超Up最後果張一定紅紙

三個十連送限
笨大痴左線
未到三週年咁玩法
我有無理解錯
超Up最後果張一定紅紙

三個十連送限
笨大痴左線
未到三週年咁玩法

痴鬼線
知道大把人想拎白星打J 出埋啲咁窮凶極惡嘅手法
逼人課金

無up都係好難追,有成廿幾隻限
係咪可以理解為3週年都會有保底紅

應該係

笨大cap水手法層出不窮

應該係

屌呀,咁有冇up 咁佢出得呢種保底,即係之後都會啦

應該係

三週年九成都有保底
利申9up
有無巴打知邊關易出虹企鵝?開放用左,想趕技up前進

應該係

三週年九成都有保底
利申9up

仲諗住今個月可以慳錢抽少少算,點知都係要課

急就去交換所換啦
睇埋睇你要大定細?

1.交換所
2.chopper關
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞