[A/I]ONE PIECE TREASURE CRUISE(3) 母親的決擇,練多隻女帝?

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

隊員命
新玩法,彩虹珠

回復糖已準備好

隊員命
新玩法,彩虹珠

回復糖已準備好

Fan made咋話?

係咪個天叫我唔好解必殺 ,解到滿哂都未見過一次解到必殺

等你番黎 希望你搵得番啦 同埋最緊要有backup

用Facebook link 左
一買新電話就即刻玩

點link Facebook 求教學
iOS 機

係引繼嗰度搞
咩連携之類,有得揀link facebook/twitter,你試下
冇電話係手冇得details 啲,sor

係見到SNS認証

Click入去有Facebook

試下先
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/02/24/225634_65bea478597b80ecfda21de478cf2816.jp/img]
係咪個天叫我唔好解必殺 ,解到滿哂都未見過一次解到必殺

笨大game總是讀心的
[img]https://pbs.twimg.com/media/C5bom0CU4AAGfHF.jpg[img]
隊員命
新玩法,彩虹珠

回復糖已準備好

Fan made咋話?

真料

睇唔透佢個隊長技想點
倍率又唔高,擋又唔擋得,做磨隊又唔係,打關又無用
係招技叫有用下
[img][url]https://pbs.twimg.com/media/C5bom0CU4AAGfHF.jpg[img][/url]
隊員命
新玩法,彩虹珠

回復糖已準備好

Fan made咋話?

真料

睇唔透佢個隊長技想點
係招技叫有用下

佢做隊員算架啦

隊員命
新玩法,彩虹珠

回復糖已準備好

Fan made咋話?

真料

如果係真料,不了
[img][url]https://pbs.twimg.com/media/C5bom0CU4AAGfHF.jpg[img][/url]
隊員命
新玩法,彩虹珠

回復糖已準備好

Fan made咋話?

真料

睇唔透佢個隊長技想點
係招技叫有用下

佢做隊員算架啦

諗諗下白星回復力應該會第一高,朋友用柯拉松做磨隊都可能一rd回過萬血
隊員命
新玩法,彩虹珠

回復糖已準備好

Fan made咋話?

真料

睇唔透佢個隊長技想點
係招技叫有用下

佢做隊員算架啦

諗諗下白星回復力應該會第一高,朋友用柯拉松做磨隊都可能一rd回過萬血

雙柯都回過萬
陳年ac 重玩求好友
358 561 284
我玩個時仲係呀龍斬隊同埋赤足格隊
個時抽左艾斯 紅髮係手

想問下咁多巴打嘅意見
其實能力解放 隊長 同 隊員 你哋點放
咁隊長就話有5個位 可以放埋珠 同 cd
假設乜都係 回血 雙封 呢3個最優先
但隊員通常3個位左右 咁咪淨係得回血 雙封高
珠 cd 呢兩個咪有啲兩頭唔到岸?
sorry 1999

其實我都係想問
赤犬 同 速路 你哋點放?
我赤犬想 回血 雙封 剩低1個位唔知要 珠定係cd 好
速路已經齊咗 回血 雙封 珠 cd 但係上網見人唔要珠 要減傷?
想問下咁多巴打嘅意見
sorry 1999

其實我都係想問
速路已經齊咗 回血 雙封 珠 cd 但係上網見人唔要珠 要減傷?

赤犬本身多力珠 唔洗解亮珠
速路應該係靠自己招技都夠亮珠 所以用減傷夾隊長技
想問下咁多巴打嘅意見
sorry 1999

其實我都係想問

赤犬本身多力珠 唔洗解亮珠
速路應該係靠自己招技都夠亮珠 所以用減傷夾隊長技

我係雙解回血減傷,有多位就放閃珠
3個格就雙封回血
2個就回血減傷
1個就回血
唔求速刷,只求安全
陳年ac 重玩求好友
358 561 284
個時抽左艾斯 紅髮係手

常用邊隻做隊長 等其他相同嘅巴打carry下
陳年ac 重玩求好友
358 561 284
個時抽左艾斯 紅髮係手

常用邊隻做隊長 等其他相同嘅巴打carry下

暫時得呀龍2倍斬頂住先,冇人加我
又唔知做咩抽唔到蛋

開新ac 同用返舊ac 都係咁,抽唔到
限鬍9升4

睇字面解釋就話酒場內容已變更,要再試多次,係超up定而家都係咁?
限鬍9升4

10本滿左黑鬍
其他角色又搞掂左
一次過清倉的感覺真好
限鬍9升4

辛辛苦苦打左6張技書。點知1技都唔撚升反而限定沙佬就10張升爆。仲有成10本剩我寧願調轉

睇字面解釋就話酒場內容已變更,要再試多次,係超up定而家都係咁?

由尋日重玩到而家,無論係新手個ac 定recover 左既呢個ac 都抽唔到(新手ac 首抽完就冇)

由尋日重玩到而家,無論係新手個ac 定recover 左既呢個ac 都抽唔到(新手ac 首抽完就冇)

上巴哈見有人都係咁,睇下係咪最新版本,如果係就應該係官方問題

上巴哈見有人都係咁,睇下係咪最新版本,如果係就應該係官方問題

應該係最新啦,岩岩重裝過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞