[A/I]ONE PIECE TREASURE CRUISE(3) 母親的決擇,練多隻女帝?

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
thx 唔記得有交換所
btw 索柏關打超過30場影都唔見隻
thx 唔記得有交換所

Chopper 唔駛諗啦,好低機率出
三週年我估可能係頭一次十抽保紅
如果佢下下都補底紅咁又唔掂
好似今次咁又太寒酸
頭三次十抽補底紅就不錯

所以都係等三週年,反正家陣又冇up。而且想追既都係得番限明同埋好憎既赤狗
戰桃丸雙週打十鳩幾次先出得一本限鬍技書
752 463 931
8限垃圾
求加
交左幾數學費先過到青椒
交左幾次學費先過到青椒
thx 唔記得有交換所

Chopper 唔駛諗啦,好低機率出

用石開關打啦 打完又有一石
首抽推薦更新左 有咩寫錯左/寫得唔客觀都可以話返比我知

新個堆都唔適合做首抽

新個堆都唔適合做首抽

先唔講巴基,速路同霍克都係老手向

新個堆都唔適合做首抽

先唔講巴基,速路同霍都係老手向

新個堆都唔適合做首抽

雷利大叔
三週年我估可能係頭一次十抽保紅
如果佢下下都補底紅咁又唔掂
好似今次咁又太寒酸
頭三次十抽補底紅就不錯

所以都係等三週年,反正家陣又冇up。而且想追既都係得番限明同埋好憎既赤狗

有保底都唔敢抽
差唔多1/6機會先抽到新野

新個堆都唔適合做首抽

雷利大叔

而家咁多限chain buff,就算超進改高個chain倍率都冇咩用
除非船長技加多個不受buff影響啦...(但係咁樣又食唔到女帝,陰公)
雷利正正宗宗係比人弱化就得,但想強化佢就唔得
而家入坑仲有無得玩
而家入坑仲有無得玩

但要刷勁首抽

而家邊隻最好
你地玩日板?
而家入坑仲有無得玩

但要刷勁首抽

而家邊隻最好
你地玩日板?

一定玩日 台版狗都唔玩

首抽第一頁有

直頭台版d人玩玩下都轉日版
想去買個首抽
赤犬係咪最佳選擇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞