[A/I]ONE PIECE TREASURE CRUISE(3) 母親的決擇,練多隻女帝?

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
6星藤虎 求大量藤虎好友 891 549 736 謝 還有100多個位置

已加
6星藤虎 求大量藤虎好友 891 549 736 謝 還有100多個位置

已加

想回窩,但app store轉唔番日本,更新唔到...id又唔記得,之前玩到摩利亞個度,寶藏路飛,限紅髮ac冇了。

有冇人有唔要ac/好開局可以贈我

如果你未del apps就用iTunes 更新
如果del左就幫唔到你了

Btw有無人可以置頂iTunes 更新大法
我見好多人都唔識更新

Del左 諗住iCloud back up到嗎😭我pad都係靠iCloud

我iCloud back up data係度既 ,有冇得救🙇🙇

有無id 記得?
最後用咩team,打咩?有咩限定
咁sd 比bamdie 易chase d

利申:過來人

巴哈送首抽帳號抽到我 黎個低進度可以點玩?
成年冇玩,見到佢限有赤犬黑鬍想回窩,但帳號搞唔番。

另招人帶,109392949,咁耐冇玩,我同新手冇分別😑
佢有7個選既,有d4-6限既,但唔選了,實多人選,於是我選艾斯特佛,以為係艾斯加戰國tim,本身想黎緊刷赤犬/黑鬍開局,唔理了懶得刷
邊d係抽蛋角都唔太清楚😑

艾斯隊 特攻改造人 God師父 Z God
但射擊隊齊腳要百幾Lv 所以前期你可以用住隻修練路飛再搵雷利Fd升上去先

但射擊隊齊腳要百幾Lv 所以前期你可以用住隻修練路飛再搵雷利Fd升上去先

修練路飛抽角黎?

修練路飛抽角黎?

其實仲想問有冇咩野係賣得,己爆位,但巴哈睇話要囤石,追左前面post 週年先黎10+1
唔知有咩用😭
唔知有咩用😭

經驗肉

修練路飛抽角黎?

咁下面個個牌都係加經驗?
另外想問下新手宜家d可樂升唔升梅利好,定等之後烈陽號?

有冇人話我知邊張有用

有冇人話我知邊張有用

同問,我打左場一體已爆位,又未有倍up,清唔到強化素材

有冇人話我知邊張有用

暫時見到斬隊 限鷹 黃猿 修zoro優先練
青雞招技係赤犬隊係咪無用
競技場隻恐龍佬係咪限沙必備隊員?
競技場隻恐龍佬係咪限沙必備隊員?

係 +埋明哥=全亮
又要問angry巴
你都係放娜美係野心隊打青椒?
又要問angry巴

娜美今次用唔著,轉左馬高
又要問angry巴

限馬?
又要問angry巴

限馬?

心/速都得,或者其他回血角
主要都係用黎擋青椒一次攻
青椒競技場
寶魯 黑艾 限鷹 限沙 白胡 限黑胡 限黃猿 限路基 襲來紅髮 襲來白胡
有無一隊可以過倒
大部份攻略都係赤犬同新限路同藤虎
青椒競技場
寶魯 黑艾 限鷹 限沙 白胡 限黑胡 限黃猿 限路基 襲來紅髮 襲來白胡
有無一隊可以過倒

射擊隊應該都得
黑艾 限黃猿 心女帝 Z/倍增佬 心/速馬高
青椒競技場
有無一隊可以過倒

射擊隊應該都得
黑艾 限黃猿 心女帝 Z/倍增佬 心/速馬高

唔夠力打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞