[A/I]ONE PIECE TREASURE CRUISE(3) 母親的決擇,練多隻女帝?

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
小薯想問問今天友情抽係咪會出主線角,有冇邊隻大奬?

係今日 睇你本身有冇刷主線角,冇既話,沙佬 雷神係比較常用既,佢地應該算大獎既

原來上面答哂
拉左十二下十連友抽, 得兩隻新既雜魚 想要既一隻都冇
不過有兩隻雷神三隻沙佬

個人覺得主線路奇係大獎,佢招技都幾好用

巴打,希望今次抽到
上次抽曬,封面果堆,1隻都中唔到

結果憤巴話果堆一隻都唔中
想練隊磨隊過特訓,不過上網睇過都搵唔到點組,自己大概有個方向,有刀狼流,柯拉松,滿技鷹眼,岩岩抽到希留,係咪咁組,求教

唔係希留,係矢龍至岩

都係同一個人,譯名問題姐
仲有降臨薩波,一拳國王

好自然咁打左希留,緊住諗諗下記得好似叫矢龍
btw憤巴,而家磨隊隊長,如果我用柯留松,朋友應該揀咩好

你打邊個特訓?
因為唔同關磨隊組法都唔同
而且如非必要都試下唔用磨隊較好

個人覺得主線路奇係大獎,佢招技都幾好用

巴打,希望今次抽到
上次抽曬,封面果堆,1隻都中唔到

結果憤巴話果堆一隻都唔中

其實有用既主線角我都係主線刷返黎
友抽純粹用黎抽龜
中左想要既路狗同卡古
想練隊磨隊過特訓,不過上網睇過都搵唔到點組,自己大概有個方向,有刀狼流,柯拉松,滿技鷹眼,岩岩抽到希留,係咪咁組,求教

唔係希留,係矢龍至岩

仲有降臨薩波,一拳國王

你打邊個特訓?

玩左咁耐剩係過左鷹眼同火拳
而家比較需要既應該係白鬍同Room
[img][url]https://na.cx/i/J197Va2.jpg[mg][/url]
今次係咪同埋限一陣有得抽呢 如果係,即係又叫人課 隻女帝正到
之前連埋佢同婚紗女帝,都係抽極都抽唔正

公告出左,有限定抽
但都係strong hold

見到隻女帝就好難忍

上次根本上可以唔抽
不過差一隻齊限種心引好難忍,結果都抽左200石搏霍廸
結果,只係重覆左2隻限

今次,打死都唔抽(應該)

霍迪冇up呀麥巴
今次反而係幾吸引,想要女帝
麥巴等三週年先再抽啦,順便等出多兩三隻限,唔駛單追

女帝雖然好吸引,可以j片面
不過今次都係唔抽啦,等三週年
儲石打關仲好,太多野未刷未刷

祝天光巴你一抽中女帝
新雙週用青雞秒過,但極少人掛
要轉隊打先得
要轉隊打先得

得2個人掛
要轉隊打先得

我有青雞呀

可惜未升過,應該幫唔到憤巴
要轉隊打先得

得2個人掛

青雞同黃猿真係
[img][url]https://na.cx/i/J197Va2.jpg[mg][/url]
今次係咪同埋限一陣有得抽呢 如果係,即係又叫人課 隻女帝正到
之前連埋佢同婚紗女帝,都係抽極都抽唔正

公告出左,有限定抽
但都係strong hold

見到隻女帝就好難忍

上次根本上可以唔抽
不過差一隻齊限種心引好難忍,結果都抽左200石搏霍廸
結果,只係重覆左2隻限

今次,打死都唔抽(應該)

霍迪冇up呀麥巴
今次反而係幾吸引,想要女帝
麥巴等三週年先再抽啦,順便等出多兩三隻限,唔駛單追

女帝雖然好吸引,可以j片面
不過今次都係唔抽啦,等三週年
儲石打關仲好,太多野未刷未刷

祝天光巴你一抽中女帝

用石刷野係優先過抽卡
女帝係限時卡入面算最有用既其中之一
我應該拉十連 一個十連中到都好好 多謝麥巴

唔係希留,係矢龍至岩

仲有降臨薩波,一拳國王

你打邊個特訓?

白胡應該可以唔使磨,有寶路輕鬆過
ROOM磨隊用柯拉松要有抽卡克比,或者搭朋友都得
隊員用限鷹/國王 明哥 薩波 GOD

唔係希留,係矢龍至岩

仲有降臨薩波,一拳國王

你打邊個特訓?

白鬍呢D舊特訓, 好多隊都過到
係新特訓先要磨
速路真係好正
除左最後果關要打兩Round 全部都一round過

我會揀用白馬 一樣都係全1RD過
速路真係好正

打漏左王關要兩RD lol
速路真係好正

用盾牌隊長加山治可以一rd過boss
拉左十二下十連友抽, 得兩隻新既雜魚 想要既一隻都冇
不過有兩隻雷神三隻沙佬

我都抽曬
但,再次黑仔
我想要沙佬呀

除左中左莫利亞,乜q都唔中

唔係希留,係矢龍至岩

仲有降臨薩波,一拳國王

你打邊個特訓?

白鬍呢D舊特訓, 好多隊都過到
係新特訓先要磨

但我仲未過到白胡

要返去反省下
求體檢過鷹眼,岩岩接手帳號回窩

[img]https://na.cx/i/7nmj385.jpg[/img]

[img][url]https://na.cx/i/7nmj385.jpg[/img[/url]]

[img][url]https://na.cx/i/7nmj385.jpg[/img[/url]]

Sor 禁錯
速路真係好正

用盾牌隊長加山治可以一rd過boss

打多幾場, 好似速路最快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞