[A/I]ONE PIECE TREASURE CRUISE(3) 母親的決擇,練多隻女帝?

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
屌你老母,打限沙技書幾日得兩本 仲要係打30體*2果種跌法

搭單問,恐怖三桅帆船第二個大關既尾二果關應該點打?果關要打三次奧茲 臨尾果隻仲要有10TURN 根性

搭單問,恐怖三桅帆船第二個大關既尾二果關應該點打?果關要打三次奧茲 臨尾果隻仲要有10TURN 根性

佢根性個陣可以開船炮打死佢

老菜個副本出左咁耐我甚至未跌過一本甚平書tim 屌佢老母

帶毒/每回扣血buff角
或者打到1血嗰時開扣血技(1血嘅話開%傷都死,姐係鷹眼)

帶毒/每回扣血buff角
或者打到1血嗰時開扣血技(1血嘅話開%傷都死,姐係鷹眼)

根性原來有依種打法,長知識了

老菜個副本出左咁耐我甚至未跌過一本甚平書tim 屌佢老母

而家新副本我想打卡普書鬼蜘蛛佢就跌甚平書
係咪一定週年先會有10+1 全金?

我諗15號個次都會有

我諗15號個次都會有

黎緊個次船長會議應該唔會全金
刷女帝用野心隊好慢
有冇其他隊過到白胡又快刷到?(冇赤狗)
刷女帝用野心隊好慢

速路 速路
知艾斯 襲來赤髮
降臨女帝 大鎚god
刷女帝用野心隊好慢

速路 速路
知艾斯 襲來赤髮
降臨女帝 大鎚god

天殺既藍龍蝦。。
刷女帝用野心隊好慢

速路 速路
知艾斯 襲來赤髮
降臨女帝 大鎚god

天殺既藍龍蝦。。

限卓得喎
刷女帝用野心隊好慢

速路 速路
知艾斯 襲來赤髮
降臨女帝 大鎚god

天殺既藍龍蝦。。

限卓得喎

用緊鷹眼打,一rd秒
但係白胡未必過到
不過唔落黃猿又全亮珠唔到
刷女帝用野心隊好慢

速路 速路
知艾斯 襲來赤髮
降臨女帝 大鎚god

天殺既藍龍蝦。。

限卓得喎

用緊鷹眼打,一rd秒
但係白胡未必過到
不過唔落黃猿又全亮珠唔到

YouTube search lucky c games
條友專用限卓拍片

係咪定期會出黎個龜島,每次都有石?
唔係既話我唔打住哦,打完又要開位😅

唔係,你想拎石先咪打一場就算
唔急拎可以遲啲打
但唔知佢幾時會改規則
以前分組打,SET死每組唔同時間,有1個鐘時限(呢度1石)
而家係比你想打就開黎打,一開就倒數半個鐘(呢度又1石)
遲下如果佢又改玩法,又會RESET返粒石
咁你而家你冇打到,到佢改你就蝕左粒囉
不過應該唔會改,就算改都會有通知,唔使急

唔急拎可以遲啲打
但唔知佢幾時會改規則

多謝詳盎解答🙇🏻
回巢後跟前面巴打所講全力挖否等週年祭先抽

唔急拎可以遲啲打
但唔知佢幾時會改規則

多謝詳盎解答🙇🏻
回巢後跟前面巴打所講全力挖等週年祭先抽
你地用邊隊刷魯夫新關?
你地用邊隊刷魯夫新關?

同問
下下要最大回合過好煩

Between 藤虎隊
你地用邊隊刷魯夫新關?

寶魯 降明 狐火 限鷹 襲來紅髮
r6放技
r7限鷹秒
如果有good 盾就要磨
你地用邊隊刷魯夫新關?

寶魯 降明 狐火 限鷹 襲來紅髮
r6放技
r7限鷹秒
如果有good 盾就要磨

你地隻大頭咁快爆技?
你地用邊隊刷魯夫新關?

限卓斬隊
黃猿射擊隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞