[A/I]ONE PIECE TREASURE CRUISE(3) 母親的決擇,練多隻女帝?

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
屌! 啱啱想課多6pack
點知買買下石 佢食咗我錢 又唔加我石
少咗2 pack
想問下咁多位巴打我可以點搞
少咗2 pack

IOS如果無信用卡應該點課?
係咪可以用APPLE WALLET 去OK入錢課?
少咗2 pack

IOS如果無信用卡應該點課?
係咪可以用APPLE WALLET 去OK入錢課?

遊戲幣網
我係用288/恆信 過數比佢之後等佢wtsapp 比你
少咗2 pack

重開game試下?
少咗2 pack

重開game試下?

試咗 都係唔得
買到第5 pack 嗰時本身有加到 跟住無啦啦扣返
仲要食多1pack 錢 搞到買唔到第6 pack
印象中個touch id 好似彈咗兩次出嚟 我禁咗兩次 唔知關唔關事 好想喊
少咗2 pack

重開game試下?

試咗 都係唔得
買到第5 pack 嗰時本身有加到 跟住無啦啦扣返
仲要食多1pack 錢 搞到買唔到第6 pack
印象中個touch id 好似彈咗兩次出嚟 我禁咗兩次 唔知關唔關事 好想喊

睇下"購入履歷"課左幾多
無左既咪send email同bandai講
唉屌打rank好憎遇到計分嘅模式 打到火都黎,成日唔夠力要打多幾round扣晒啲分

而家ranking分數要求都越黎越高,最難係組低cost同5萬傷回數

最慘係好少儲低cost嘅角色
5萬傷都唔太難 寶路三檔搭隻高傷+三隻企鵝慢慢打
係計cost煩,壓得cost又唔夠傷
今次仲要弱化射擊格鬥 我頂
唉屌打rank好憎遇到計分嘅模式 打到火都黎,成日唔夠力要打多幾round扣晒啲分

今次係點計分呀?
新雙週升限鬍

今次係點計分呀?

基本上都係低cost 盡p 用最少回合過
新雙週升限鬍

好後悔之前比萬用書佢
重點係15升1

另外黃猿真係少人掛到傻,想用黎刷關都唔得
新雙週升限鬍

好後悔之前比萬用書佢
重點係15升1

我長掛架
雖然未滿等同解放
新雙週升限鬍

好後悔之前比萬用書佢
重點係15升1

好想要黃猿
而家d友情點要等活動先抽得其實好徙
笨大不如出d友抽專有卡啦,已經99+左好耐
新雙週升限鬍

好後悔之前比萬用書佢
重點係15升1

我長掛架
雖然未滿等同解放

我有見到你個隻,不過加埋哂其他人十個都冇
我都未滿解,抽中之後都未復刻過黃猿降臨 未滿解就唔會滿等佢
而家d友情點要等活動先抽得其實好徙
笨大不如出d友抽專有卡啦,已經99+左好耐

長期99+ 或者開放到無上限囉
零石過薩波好滾動
零石過薩波好滾動

兩場手殘 120體燒焦
你地開咗幾多位?
我1260都長期唔夠
320lv
你地開咗幾多位?
我1260都長期唔夠
320lv

唔夠位都要焗住開多十零廿個位等技UP清倉喇
你地開咗幾多位?
我1260都長期唔夠
320lv

1000勉強夠用
之前打左勁多解放書唔捨得賣 無左百幾二百個位
你地開咗幾多位?
我1260都長期唔夠
320lv

1000勉強夠用
之前打左勁多解放書唔捨得賣 無左百幾二百個位

之前特燈課左pack開位開到1400 之後都應該會一update 就開盡佢

開位係最抵既
中左兩隻新限,回巢長玩,求加,024535026
冇限薩波,組唔到完美限路隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞