[A/I]ONE PIECE TREASURE CRUISE(3) 母親的決擇,練多隻女帝?

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
有冇巴打換左隻新船?
咩評價?

另外,1萬pt換果粒紅包進料,係咪白胡1用
小薯得200lv, 無咩可能打得贏襲來戰,值得換嗎?
(用兩隻重覆限定)

打突專用船,效果不過不失,有多餘PT都可以換既
紅色素材係力屬角專用,而家唔夠打都值得換來進左白鬍過下癮先,長遠就最好刷返襲來,始終一萬PT都唔平,換其他野好過

唔好換,1萬pt太過份
我有15萬pt都唔捨得換

船就一定要換
素材就真係唔抵換啦
玩咗一個月
啲回復糖用咗我30個位
可以用落邊隻到?冇速馬可 女帝
黃猿係食攻體 定係 攻回?
+3糖又可以點處置?
大槌god 食咩糖?

btw 11 限 求赤犬 卓洛 速路 艾斯 黃猿 羅 好友
279,395,301

未諗到就求其搵隻龜個d食哂佢先
玩左一個月就十一限

好! 咁黃猿同大槌GOD 係食咩糖?

個AC淘寶 大部份限一開始已經有
玩咗一個月
啲回復糖用咗我30個位
可以用落邊隻到?冇速馬可 女帝
黃猿係食攻體 定係 攻回?
+3糖又可以點處置?
大槌god 食咩糖?

btw 11 限 求赤犬 卓洛 速路 艾斯 黃猿 羅 好友
279,395,301

未諗到就求其搵隻龜個d食哂佢先
玩左一個月就十一限

好! 咁黃猿同大槌GOD 係食咩糖?

個AC淘寶 大部份限一開始已經有

大鎚唔洗高攻
好多時洗cd用,咁高攻秒左人就洗唔好cd
回糖比知人妖王
黃猿我會主張攻體100
馬高你哋點解放
除咗 雙解 自回 減cd 之外
你哋會解乜? 減傷定亮珠
馬高你哋點解放
除咗 雙解 自回 減cd 之外
你哋會解乜? 減傷定亮珠

解減傷,亮珠L.v1-2都夠用
無哂活動
無哂活動

一陣有新草帽團超進素材刷
用落藤虎真係好勁,依咖基本上我打咩都係用佢

打完熊再打強襲白胡好爽

打完熊再打強襲白胡好爽

而家d降臨打得7788 但又想打襲來拎超進素材
唯有等競技場 唉

打完熊再打強襲白胡好爽

唯有等競技場 唉

刷競技場抵好多
體數少D又會出糖同解放書,襲來紅髮又有用過白鬍
係難打少少姐

打完熊再打強襲白胡好爽

唯有等競技場 唉

刷競技場抵好多
係難打少少姐

難打唔係問題,難出先死
唔知紅髮爆技先定抽到火拳路先呢
打主線超進料真係易好多, 配合宜家體半加埋送果一隻, 100體已經搞掂哂三隻

btw, chopper 只可以用心屬果隻超進

打完熊再打強襲白胡好爽

唯有等競技場 唉

刷競技場抵好多
係難打少少姐

難打唔係問題,難出先死

紅髮差1技
三週年追埋隻路飛
打主線超進料真係易好多, 配合宜家體半加埋送果一隻, 100體已經搞掂哂三隻

btw, chopper 只可以用心屬果隻超進

今次呢3隻得山治有D用
打足一日都冇彩虹寄居蟹
如果打熊下段應該放咩?
打算用速隊
如果打熊下段應該放咩?
打算用速隊

黃猿 黑幫/薩奇
如果打熊下段應該放咩?
打算用速隊

黃猿 黑幫/薩奇

特攻布/砂糖
唔該兩位

打完熊再打強襲白胡好爽

唯有等競技場 唉

刷競技場抵好多
係難打少少姐

難打唔係問題,難出先死

紅髮差1技
三週年追埋隻路飛

要洗幾石先得?? 好難遇到

打完熊再打強襲白胡好爽

唯有等競技場 唉

刷競技場抵好多
係難打少少姐

難打唔係問題,難出先死

紅髮差1技
三週年追埋隻路飛

幾十石啦,大部分刷50體

打完熊再打強襲白胡好爽

唯有等競技場 唉

刷競技場抵好多
係難打少少姐

難打唔係問題,難出先死

紅髮差1技
三週年追埋隻路飛

幾十石真係打到眼都乾埋... 希望官方遲d 調高機率

打完熊再打強襲白胡好爽

唯有等競技場 唉

刷競技場抵好多
係難打少少姐

難打唔係問題,難出先死

紅髮差1技
三週年追埋隻路飛

幾十石真係打到眼都乾埋... 希望官方遲d 調高機率

其實係順便刷埋競技場角色,下星期又出新角,唔使特登走 去刷
6星藤虎 求大量藤虎好友 891 549 736 謝 還有100多個位置
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞