[A/I]ONE PIECE TREASURE CRUISE(3) 母親的決擇,練多隻女帝?

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
[old news]原來buff type攻擊力(e.g.:知屬艾斯)同埋buff 延遲(e.g.:雪女)係唔會重疊

兩隻加埋有成2倍

現時增傷有6種可同時發動:
1: 珠效果倍化 (亮珠/暗珠/G/邪魔)
2: 攻擊增傷 (Type/屬性/combo)
3: 狀態增傷 (延遲,毒等)
4: chain系數增傷 (女帝,黃猿)
5: Tap timing bonus 增傷 (e.g. 技薩波)
6: 剋屬增傷 (力-->技-->速,-->力, 心<->知)

有錯請更正

鷹眼明哥鐵腳
加左衛門同大鋸?

限卓 錦衛門 鷹眼 明哥 黃猿
王關1 rd秒,再開鷹眼完場。係之前未知會唔會過唔到
白鬍應該都係一樣打法,不過少打白鬍,唔太肯定咁過唔過到
有錯請指正

冇錦衛門轉咩

黃猿有冇
其實武士我用黎sb用

係未打錦衛門

唔入god應該好難過到白鬍

限卓斬隊咁高血唔入GOD都得
無錦衛門入其他技/知斬角,佢既作用都係打快1rd

如果頭兩圈手殘就gg
落god好似穩d?

想穩陣入GOD當然無問題
不過上面好似講速刷

鷹眼明哥鐵腳
加左衛門同大鋸?

限卓 錦衛門 鷹眼 明哥 黃猿
王關1 rd秒,再開鷹眼完場。係之前未知會唔會過唔到
白鬍應該都係一樣打法,不過少打白鬍,唔太肯定咁過唔過到
有錯請指正

冇錦衛門轉咩

黃猿有冇
其實武士我用黎sb用

係未打錦衛門

唔入god應該好難過到白鬍

限卓斬隊咁高血唔入GOD都得
無錦衛門入其他技/知斬角,佢既作用都係打快1rd

如果頭兩圈手殘就gg
落god好似穩d?

想穩陣入GOD當然無問題
不過上面好似講速刷

用錦衛門可以一入王關直接爆發, 如果冇佢, 要等多一RD
同埋可以一有技就開, 應該快到兩三RD

聽日試試先知, 唔太肯定要唔要落GOD

仲有第三四關唔肯定會唔會過得辛苦
[old news]原來buff type攻擊力(e.g.:知屬艾斯)同埋buff 延遲(e.g.:雪女)係唔會重疊

兩隻加埋有成2倍

5: Tap timing bonus 增傷 (e.g. 技薩波)
6: 剋屬增傷 (力-->技-->速,-->力, 心<->知)

有錯請更正

6. 除左達絲琪重有邊啲有

其實斬隊打黃猿係好穩陣
以前用限鷹帶隊都係咁打,用限卓剋屬打只會更輕鬆
要考慮既只係點打白鬍

兩隻加埋有成2倍

有錯請更正

6. 除左達絲琪重有邊啲有

平民就降臨紅狗, 競技炸彈人 etc
有通常攻撃による属性相性の影響を大きくする就係呢類

其實斬隊打黃猿係好穩陣
要考慮既只係點打白鬍

第4回用限卓技可以清場, 不過唔知用技殺敵會唔會變番2.5倍 同埋儲唔儲得撤都係問題

其實斬隊打黃猿係好穩陣
要考慮既只係點打白鬍

第4回用限卓技可以清場, 不過唔知用技殺敵會唔會變番2.5倍 同埋儲唔儲得撤都係問題

白鬍第四回

其實斬隊打黃猿係好穩陣
要考慮既只係點打白鬍

白鬍第四回

上次我清唔到場既 要攻+100?

其實斬隊打黃猿係好穩陣
要考慮既只係點打白鬍

白鬍第四回

上次我清唔到場既 要攻+100?

要+75 UP
+75先岩岩好100080傷, D卒十萬防

應該過到白鬍
不過要高過5萬血,同埋唔可以打到佢跪低,好似唔易控制
想問下咁多位
打舊雙週刷技書果陣(特別係想刷6星果d 技書)
想刷30定double 體多
想問下咁多位

我自己刷雙倍體,感覺一次過出2本快好多
有冇人係玩日版,新ac 除左首抽就話咩one piec酒場の中身變更唔比我抽
用卓洛係輕鬆過黃猿,王關仲有一隻卓洛未禁,黃猿就死左
白鬍要等出現先試到
白鬍要等出現先試到

斬隊打白鬍可以試下咁
限卓 限黃
限鷹 錦衛
限鷹 g5 ck妹
有一兩隻限+100應該夠秒白鬍
白鬍要等出現先試到

斬隊打白鬍可以試下咁
限卓 限黃
明哥 錦衛
限鷹 g5 ck妹
想問下咁多位

我自己刷雙倍體,感覺一次過出2本快好多

雙倍體唔出
之後打30體就出屌
個助人系統到底係點?
我用限鷹就無降鷹
轉降鷹又唔出限鷹
白鬍要等出現先試到

斬隊打白鬍可以試下咁
限卓 限黃
明哥 錦衛
限鷹 g5 ck妹

我用雙限卓,暫時出左四場襲來,交左三場學費,終於贏到一場。知道點打之後應該會穩贏到
都係爆發完再開限鷹尾刀,剩係要留意爆發唔可以6p。最後一下要good/great
個助人系統到底係點?
我用限鷹就無降鷹
轉降鷹又唔出限鷹

就係你用咩佢比咩你
你想咁樣既話,砌兩隊,一隊限鷹,一隊降鷹,去到揀完fd先轉隊
例如你要自己限鷹+fd降鷹
你自己係揀隊到用降鷹先,去到揀fd就會見到好多降鷹,揀完之後入場前再轉番隊就得
個助人系統到底係點?
我用限鷹就無降鷹
轉降鷹又唔出限鷹

就係你用咩佢比咩你
你想咁樣既話,砌兩隊,一隊限鷹,一隊降鷹,去到揀完fd先轉隊
例如你要自己限鷹+fd降鷹
你自己係揀隊到用降鷹先,去到揀fd就會見到好多降鷹,揀完之後入場前再轉番隊就得

天才
有冇人係玩日版,新ac 除左首抽就話咩one piec酒場の中身變更唔比我抽

家陣唔會抽,唔想浪費石去試 所以幫唔到你
同埋家陣唔岩刷ac,等多4日有活動先再刷啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞