[A/I]ONE PIECE TREASURE CRUISE(3) 母親的決擇,練多隻女帝?

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
83lv 表示好難升lv

擦雙週好易咋喎
仲差1日 快d十一點啦
已經準備餵赤狗

到時赤狗 艾斯 白胡 黑胡 紅髮就可以組成一隊

要等三點

係喎 咁唯有聽朝先搞

擦雙週好易咋喎

雙週最難個關唔夠打
呢排呢幾個全部有限制

擦雙週好易咋喎

雙週最難個關唔夠打
呢排呢幾個全部有限制

15體夠升rank
新雙週限速屬
應該都係速路天下

咁又未必啵, 我覺得可能白馬會仲好

係wor,仲有白馬
成日用佢做隊員已經唔記得佢都做到隊長

2隻都無 超進隻女帝玩下先

我打左3粒白鬍超進料都未有一粒女帝 仲要我係冇白鬍
BTW其實女帝超進左, 隊長技係幾多倍既?

從未出過超進素材

滿血2.75倍,1血2.25倍

咁2.75倍隊打雙週都唔錯既
刷左二十場勘十郎,一場紅髮都冇見過

已滿技既只能說聲加油

已滿技既只能說聲加油

打左80隻青椒出兩隻紅髮
見咁多巴打打勘十朗,想問下第三門點打,隻狼人咁高防,我用野心隊可以點打,冇野心船
[img][url]https://na.cx/i/J197Va2.jpg[mg][/url]
今次係咪同埋限一陣有得抽呢 如果係,即係又叫人課 隻女帝正到
之前連埋佢同婚紗女帝,都係抽極都抽唔正

公告出左,有限定抽
但都係strong hold

見到隻女帝就好難忍

上次根本上可以唔抽
不過差一隻齊限種心引好難忍,結果都抽左200石搏霍廸
結果,只係重覆左2隻限

今次,打死都唔抽(應該)
小薯想問問今天友情抽係咪會出主線角,有冇邊隻大奬?
今次個喬巴棉花糖真係易過路飛果個好多
早知果陣唔爆石刷(唔穩),今次可以穩刷

個人覺得主線路奇係大獎,佢招技都幾好用
想練隊磨隊過特訓,不過上網睇過都搵唔到點組,自己大概有個方向,有刀狼流,柯拉松,滿技鷹眼,岩岩抽到希留,係咪咁組,求教
想練隊磨隊過特訓,不過上網睇過都搵唔到點組,自己大概有個方向,有刀狼流,柯拉松,滿技鷹眼,岩岩抽到希留,係咪咁組,求教

唔係希留,係矢龍至岩

沙佬, 路奇, 雷神, 莫利亞

巴打,希望今次抽到
上次抽曬,封面果堆,1隻都中唔到

沙佬, 路奇, 雷神, 莫利亞

沙佬超想中
(主線刷左n次,都唔跌1隻)

唔係希留,係矢龍至岩

都係同一個人,譯名問題姐
仲有降臨薩波,一拳國王
見咁多巴打打勘十朗,想問下第三門點打,隻狼人咁高防,我用野心隊可以點打,冇野心船

用減防或者防禦變零打

唔係希留,係矢龍至岩

都係同一個人,譯名問題姐
仲有降臨薩波,一拳國王

好自然咁打左希留,緊住諗諗下記得好似叫矢龍
btw憤巴,而家磨隊隊長,如果我用柯留松,朋友應該揀咩好
[img][url]https://na.cx/i/J197Va2.jpg[mg][/url]
今次係咪同埋限一陣有得抽呢 如果係,即係又叫人課 隻女帝正到
之前連埋佢同婚紗女帝,都係抽極都抽唔正

公告出左,有限定抽
但都係strong hold

見到隻女帝就好難忍

上次根本上可以唔抽
不過差一隻齊限種心引好難忍,結果都抽左200石搏霍廸
結果,只係重覆左2隻限

今次,打死都唔抽(應該)

霍迪冇up呀麥巴
今次反而係幾吸引,想要女帝
麥巴等三週年先再抽啦,順便等出多兩三隻限,唔駛單追

係今日 睇你本身有冇刷主線角,冇既話,沙佬 雷神係比較常用既,佢地應該算大獎既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞