[A/I]ONE PIECE TREASURE CRUISE(3) 母親的決擇,練多隻女帝?

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
想去買個首抽
赤犬係咪最佳選擇

除非你對其他限定有愛
想玩返,而家有冇寶路抽?
想玩返,而家有冇寶路抽?

無 28號先有
今次有保底紅
話唔定乘機調高巴基機率
今次有保底紅
話唔定乘機調高巴基機率

巴基不知幾正
我用佢仲多過果啲咩雷利Sabo沙佬之流

打寶隊
買首抽羅又好唔好 對佢有愛
但同赤犬比好似差啲
但同赤犬比好似差啲

同赤犬比 除左速路藤虎算有得比下之外
其他同佢差至少四十七條街
羅起手一般 最好夾多幾隻第啲限定

如果你打算長玩,之後點都會抽到嘅
咁不如拎隻勁嘅追進度先
如果你係買ac咁不如買赤犬同羅囉
但同赤犬比好似差啲

咁不如拎隻勁嘅追進度先

好 明白 諗住長玩
無啦taobao佢赤犬得番單買
但同赤犬比好似差啲

咁不如拎隻勁嘅追進度先

好 明白 諗住長玩

羅起手其實都唔錯,不過赤犬勁好多
我早2日recover 返個ac 返仲係用緊隻game 最初出個堆野,個時最勁既5星紅髮 5星艾斯 呀龍 同 赤足
儲左堆野石過2日抽d 野先,打到去沙佬已經卡卡地
我早2日recover 返個ac 返仲係用緊隻game 最初出個堆野,個時最勁既5星紅髮 5星艾斯 呀龍 同 赤足

呢堆家陣除左打rank,真係冇人再用

有rank 打架咩?
我已經唔知隻game 有咩玩,打緊主線儲石
首抽推薦更新左 有咩寫錯左/寫得唔客觀都可以話返比我知

Thx
我執左少少排位
孫楊個度笑左
交左幾次學費先過到青椒

今次青椒算係比較難

青椒其實無咩用
黎緊隻破壞炮係格鬥隊要員,格鬥亮珠2倍,呢隻必刷
但同赤犬比好似差啲

咁不如拎隻勁嘅追進度先

好 明白 諗住長玩

羅起手其實都唔錯,不過赤犬勁好多

買acc首選赤犬加速路無得輸啦

有rank 打架咩?

咁你都棄左好長時間下wor
中間都多左好多新野架
買左啦
新手係咪打主線儲石 等28號抽?
交左幾次學費先過到青椒

今次青椒算係比較難

青椒其實無咩用

等我仲解放緊隻粉紅先生

有rank 打架咩?

咁你都棄左好長時間下wor
中間都多左好多新野架

我recover 個時見到我friend list d 人93x 日前online 應該差唔多同時間棄game
首抽推薦更新左 有咩寫錯左/寫得唔客觀都可以話返比我知

Thx
我執左少少排位
孫楊個度笑左

thanks,易睇左好多
交左幾次學費先過到青椒

今次青椒算係比較難

青椒其實無咩用

等我仲解放緊隻粉紅先生

青椒我都覺得冇咩用...一出戰桃丸已經冇打過
粉紅先生都仲有用嘅
有時有d boss死左會放技,受傷2倍可能頂唔順
同埋打競技可以放埋一齊,做兩回爆發,一個r4一個r5
唔緊要啦我都係對上嗰次up抽到粉紅先生,而家都投資緊
交左幾次學費先過到青椒

今次青椒算係比較難

青椒其實無咩用

等我仲解放緊隻粉紅先生

青椒我都覺得冇咩用...一出戰桃丸已經冇打過
粉紅先生都仲有用嘅
有時有d boss死左會放技,受傷2倍可能頂唔順
同埋打競技可以放埋一齊,做兩回爆發,一個r4一個r5
唔緊要啦我都係對上嗰次up抽到粉紅先生,而家都投資緊

我打黎刷紅髮
粉紅諗緊比唔比解放書
sell
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞