[A/I]ONE PIECE TREASURE CRUISE(3) 母親的決擇,練多隻女帝?

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

邊位巴打?
Sabo超進化

轉貼
繼續無視雷利
Sabo超進化

轉貼
繼續無視雷利

速路會再勁幾多
Sabo超進化

轉貼
繼續無視雷利

速路會再勁幾多

其實無咩分別,只將1.5加到1.75,依然係要第2rd先有2倍,隊長就無限制2.75倍叫做好d,無速路既可以用佢黎玩下咁解
大家如果未有某隻角色,但有佢既技書,咁會點處理?
e.g.: 未抽到天龍GOD但打到佢既技書,會賣左佢定係KEEP住先?
事關個BOX成日爆,所以前幾日抽完船長會議就清晒未用到既技書(除左限定既技書)
Sabo超進化

轉貼
繼續無視雷利

速路會再勁幾多

其實無咩分別,只將1.5加到1.75,依然係要第2rd先有2倍,隊長就無限制2.75倍叫做好d,無速路既可以用佢黎玩下咁解

冇薩波 當年我過佢追左3000蚊都冇
個陣好似出人妖王
Sabo超進化

轉貼
繼續無視雷利

速路會再勁幾多

我都覺分別唔算好大,不過用黎刷雙週都會方便左
薩波就繼續乖乖地做隊員啦

張圖型左好多就真既
e.g.: 未抽到天龍GOD但打到佢既技書,會賣左佢定係KEEP住先?
事關個BOX成日爆,所以前幾日抽完船長會議就清晒未用到既技書(除左限定既技書)

我除左限定書會留一留,其他都係當經食
Sabo超進化

轉貼
繼續無視雷利

補一補

隊長技:自由攻擊2.75 體力 回復少量上升

必殺:
一階:一回合自由1.5倍 一回合內5P以上下回合2倍
二階:一回合自由1.75倍 一回合內4P以上下回合2倍
From 巴哈

Keep,開box!
Sabo超進化

轉貼
繼續無視雷利

補一補

必殺:
From 巴哈

3隻超進都係咁
廢髮繼續做廢髮啦咁

Keep,開box!

冇用你又冇嘅角色就咪鬼keep
Sabo超進化

[img]https://pbs.twimg.com/media/C46y1ikUMAIeDxH.jpg[img]
轉貼
繼續無視雷利

補一補

必殺:
From 巴哈

3隻超進都係咁
廢髮繼續做廢髮啦咁

咁白鬍我覺得係好用左既,女帝就完全兩種用法,薩波就真係少少失望
好難升lv
主線d exp 少到

717 950 306
臨訓推多次求add

想升得快打雙週

唔夠打
諗著打主線儲石到3週年all in
薩波啊啊啊啊啊啊!!!!!!
你招船長技叫女帝情何以堪
刷29 場薩波
出9場強襲白胡
跌4粒白胡粒
我要女帝料呀
Sabo超進化

[img][url]https://pbs.twimg.com/media/C46y1ikUMAIeDxH.jpg[img][/url]
轉貼
繼續無視雷利

補一補

必殺:
From 巴哈

3隻超進都係咁
廢髮繼續做廢髮啦咁

咁白鬍我覺得係好用左既,女帝就完全兩種用法,薩波就真係少少失望

仲以為佢會出新sabo
好難升lv
主線d exp 少到

717 950 306
臨訓推多次求add

想升得快打雙週

唔夠打

打15 10體都多過主線
超進sabo加好友速路
其實都已經可以三round 11倍

但係我無人妖
好難升lv
主線d exp 少到

717 950 306
臨訓推多次求add

想升得快打雙週

唔夠打

你咩限起手?
好難升lv
主線d exp 少到

717 950 306
臨訓推多次求add

想升得快打雙週

唔夠打

你咩限起手?

黃猿
仲有紅髮同鷹
但唔夠cost放
呢排啲雙週都唔岩刷解放
好難升lv
主線d exp 少到

717 950 306
臨訓推多次求add

想升得快打雙週

唔夠打

你咩限起手?

黃猿
仲有紅髮同鷹
但唔夠cost放

有冇2年後路飛 有就用住果隻先

請問邊幾位係呢到既巴打?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞