[A/I]ONE PIECE TREASURE CRUISE(3) 母親的決擇,練多隻女帝?

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

如果雙卓洛都滿技就輕鬆好多,最怕第4rd儲唔撤開一隻卓洛技
同埋最後限鷹打落去我都唔敢great 最後個下good就已經呢個傷,再開限鷹技都收到佢皮
GOD 滿技係10回合就用得, 如再加能力解放係咪可以變8 /9 ROUND
GOD 滿技係10回合就用得, 如再加能力解放係咪可以變8 /9 ROUND

入場嗰下係8or9
但用過一次就會變返10
唉跌撚左部電話
唔好del我fd呀 我好快返黎

game名: Masuzu
唉跌撚左部電話

[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/02/24/173902_3fc48231e420a5e26a615bb382edd15d.jpg[mg]
同埋最後限鷹打落去我都唔敢great 最後個下good就已經呢個傷,再開限鷹技都收到佢皮

何不用棺船?
唉跌撚左部電話

咁大獲
搵唔返?

白星來了
搞到想追 白星係限定
[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/02/24/173902_3fc48231e420a5e26a615bb382edd15d.jpg[mg][/url]

何不用棺船?

因為貪佢易p
同埋回到血,不過一陣試下用棺船多幾多血先
唉跌撚左部電話

咁大獲
搵唔返?

等你番黎 希望你搵得番啦 同埋最緊要有backup

白星來了
搞到想追 白星係限定

白星會唔會係新磨隊隊長呢
[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/02/24/173902_3fc48231e420a5e26a615bb382edd15d.jpg[mg][/url]

何不用棺船?

因為貪佢易p
同埋回到血,不過一陣試下用棺船多幾多血先

岩岩第一場試用棺船就見到白鬍, 感覺上兩架船都唔差得遠
唉跌撚左部電話

咁大獲
搵唔返?

用Facebook link 左
一買新電話就即刻玩

白星來了
搞到想追 白星係限定

白星會唔會係新磨隊隊長呢

可能玩減傷?
唉跌撚左部電話

咁大獲
搵唔返?

一買新電話就即刻玩

點link Facebook 求教學
iOS 機

正到呢 希望忍到手到三週年

似乎係新打突隊長,打突3倍,必殺2倍?

似乎係新打突隊長,打突3倍,必殺2倍?

早一兩個星期先抽到屏障人
唔好咁快就打佢臉 雖然都唔會點用佢
唉跌撚左部電話

咁大獲
搵唔返?

一買新電話就即刻玩

iOS 機

係引繼嗰度搞
咩連携之類,有得揀link facebook/twitter,你試下
冇電話係手冇得details 啲,sor
白星大波波必抽

隊員命
新玩法,彩虹珠
陳年ac 重玩求好友
358 561 284
我玩個時仲係呀龍斬隊同埋赤足格隊
個時抽左艾斯 紅髮係手
唉跌撚左部電話

咁大獲
搵唔返?

一買新電話就即刻玩

iOS 機

係引繼嗰度搞
咩連携之類,有得揀link facebook/twitter,你試下

即係見到SNS認証
唉跌撚左部電話

咁大獲
搵唔返?

一買新電話就即刻玩

iOS 機

係引繼嗰度搞

係見到SNS認証

咁大獲
搵唔返?

一買新電話就即刻玩

iOS 機

係引繼嗰度搞

係見到SNS認証

Click入去有Facebook
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞