前高登管理團員工爆內幕,你問我答(3)

972 回覆
787 Like 5 Dislike
留名
Tube8 去左邊
有無員工內幕消息爆
柚木巴件事回應左未
未追post

up

要試嘅話好易(但係會犯法)
高登個system 咁撚廢
好容易就畀人植入不明來歷嘅script

舊年有人植入咗段script 入高登
可以自動record 哂所有人嘅login email
如果有人可以照辦煮碗嚟多次
咪可以知有

要試嘅話好易(但係會犯法)
高登個system 咁撚廢
好容易就畀人植入不明來歷嘅script

舊年有人植入咗段script 入高登
可以自動record 哂所有人嘅login email
如果有人可以照辦煮碗嚟多次
咪可以知有

未打完
咪可以知有冇中聯辦email
不過咁做會犯法
最好就由林早洩自己公佈有冇啦
其實禿伯前前後後爆左唔少野啦
有追post既可能會記得佢講過
佢有好多野想爆,但大部分都可能會上身
依家仲催佢爆多d可能會唔小心迫死佢

話說禿伯你諗唔到有咩仲可以爆
都得閒上多d水啦
依度有人除左睇你爆料,仲想睇你鬧早洩架
你d火咁快要收啦?
召喚禿伯報平安
其實禿伯前前後後爆左唔少野啦
有追post既可能會記得佢講過
佢有好多野想爆,但大部分都可能會上身
依家仲催佢爆多d可能會唔小心迫死佢

話說禿伯你諗唔到有咩仲可以爆
都得閒上多d水啦
依度有人除左睇你爆料,仲想睇你鬧早洩架
你d火咁快要收啦?

講得無錯
林生食屎啦 當年仲用an機個陣你殺lihk
家下用ios你殺plus仔 仲大條道理係度講經?收嗲啦 淆底就淆底啦
你話比一個月機會plus仔 其實係我地比一個月機會你呀 柒頭 一個月過左依家邊個笑到最後呀
禿伯巴 有冇野爆唔緊要 定時上一上水我地知你冇事就得架啦
林生 知你睇緊架 唔中意黎bam鳩我呀
P
林生食屎啦 當年仲用an機個陣你殺lihk
家下用ios你殺plus仔 仲大條道理係度講經?收嗲啦 淆底就淆底啦
你話比一個月機會plus仔 其實係我地比一個月機會你呀 柒頭 一個月過左依家邊個笑到最後呀
禿伯巴 有冇野爆唔緊要 定時上一上水我地知你冇事就得架啦
林生 知你睇緊架 唔中意黎bam鳩我呀

一個月係比早洩
柚木巴件事回應左未
未追post

up

膠登有一個 user 又係叫柚木
可以求證左係咪同一人先
支持樓主
公開左驚上身既話可以交俾其他人幫手
柚木巴件事回應左未
未追post

up

膠登有一個 user 又係叫柚木
可以求證左係咪同一人先

不厭其煩答多次
Tube8話依加風頭火勢 唔想害到舊同事
有機會先問

膠登無上唔知
tube8被消失
召喚tube8
Tube 8報平安
push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞