前高登管理團員工爆內幕,你問我答(3)

972 回覆
787 Like 5 Dislike
林生開打手分身acc呢,就鍾意用返高登admin團用開嘅email ge
包捨:
info@hkgolden.com
forum@hkgolden.com
hkgolden@hkgolden.com
staff@hkgolden.com
shop@hkgolden.com
member@hkgolden.com
sysadmin@hkgolden.com
等等,仲有好多

你地實問我證據
你可以試下用呢d email去高登嘅忘記密碼,打個email入去
咁你就知呢d email 係開左高登acc
如果嗰個係email 係未用過黎開高登acc ge,只會話"電郵地址錯誤"

你可能話咁樣嘅證據唔夠
你地可以睇下以下呢張圖

等我解釋下張圖先
由於林生有時開完呢d 打手分身未用住,會未改名
呢個用hkgolden@hkgolden.com開嘅就係例子
佢係用system plaintext 直接係database 開acc ge,所以可以超出user name text length 限制
user id 係265292
你可以去check 下

比多幾個你
hkgoldenforum 係265285
hkgoldensysadmin 係265283

林生係613 同1028事件一路話無故bam人嘅原因係因為高登仔開分身
但佢自己就開勁多分身打手,雙重標準嘅仆街
所以唔只拔萃,高登都有個大仆街

呢d係我啱啱最新爆嘅料
大家再問,我再答
一齊推到林生仆街
新post lm
柚木巴件事回應左未
未追post
前高登管理團員工爆內幕(整合)
歡迎加料, DEL野正仆街
https://goo.gl/GaCCEI

齊各巴打幫忙整合
新post留名

Backup返cap圖先
留名
留名
做慣CD-ROM 都要出黎支持巴打繼續爆料
爆佢老母
留名
林生開打手分身acc呢,就鍾意用返高登admin團用開嘅email ge
包捨:
info@hkgolden.com
forum@hkgolden.com
hkgolden@hkgolden.com
staff@hkgolden.com
shop@hkgolden.com
member@hkgolden.com
sysadmin@hkgolden.com
等等,仲有好多

你地實問我證據
你可以試下用呢d email去高登嘅忘記密碼,打個email入去
咁你就知呢d email 係開左高登acc
如果嗰個係email 係未用過黎開高登acc ge,只會話"電郵地址錯誤"

你可能話咁樣嘅證據唔夠
你地可以睇下以下呢張圖

等我解釋下張圖先
由於林生有時開完呢d 打手分身未用住,會未改名
呢個用hkgolden@hkgolden.com開嘅就係例子
佢係用system plaintext 直接係database 開acc ge,所以可以超出user name text length 限制
user id 係265292
你可以去check 下

比多幾個你
hkgoldenforum 係265285
hkgoldensysadmin 係265283

林生係613 同1028事件一路話無故bam人嘅原因係因為高登仔開分身
但佢自己就開勁多分身打手,雙重標準嘅仆街
所以唔只拔萃,高登都有個大仆街

呢d係我啱啱最新爆嘅料
大家再問,我再答
一齊推到林生仆街

正仆街
柚木巴件事回應左未
未追post

回左
Tube8話無能力查證
Lm
禿伯
推呀
前高登管理團員工爆內幕(整合)
歡迎加料, DEL野正仆街
https://goo.gl/GaCCEI
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞