前高登管理團員工爆內幕,你問我答(3)

972 回覆
787 Like 5 Dislike

做咩潛左水
禿伯呢?
個POST真係... 一堆歪理,顯得留得低既高登仔有好多都係無乜common sense
早洩咁有自信咁話tube 8冇做過管理員一定有佢原因,一係tube8已經比早洩收買左 所以先潛水 一係早洩冇講大話 講大話果個係tube 8 之前都講過唔好跟車太貼 宜家最重要係tube 8上返水
原來冇再爆過料
原來冇再爆過料

成班香港人狗衝做既野多數都柒 我真係好希望今次唔會 所以tube 8快啲上水啦
留名
之前串柒柒個啲人執撚晒邊??
又高早洩比人炒左既??

說好的有組織商業攻擊呢
早洩咁有自信咁話tube 8冇做過管理員一定有佢原因,一係tube8已經比早洩收買左 所以先潛水 一係早洩冇講大話 講大話果個係tube 8 之前都講過唔好跟車太貼 宜家最重要係tube 8上返水

你睇真D,佢好強調「佢講果間公司」
禿伯去左邊
我今次係咪跟車太貼
禿伯
名已留
哂氣啦,高登個server唔搬去外國,佢間公司唔外國登記,你會信早洩之後黎律師信會同高登仔頂?

早洩搬左server去外國先傾啦
哂氣啦,高登個server唔搬去外國,佢間公司唔外國登記,你會信早洩之後黎律師信會同高登仔頂?

就算搬去外國,一有咩刑事case,一樣要交人。
lm

就算搬去外國,一有咩刑事case,一樣要交人。

第二樣重要外國登記間公司,佢而家搞到上電視報紙禁出名,有事點會唔叫佢接律師信
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞