前高登管理團員工爆內幕,你問我答(3)

972 回覆
787 Like 5 Dislike
沉晚有班 高級會員 出黎喂喂喂話我地轉會之後時事台好左好多
屌你真係第一次見咁多高級會員回同一個post

我出黎串作地打手同分身 冇幾耐就比人ban左

高級會員先多五毛
留名
痴線,勁多高級會員護主
仲要話高級會員經歷風雨唔會咁易走
你都傻既,無左高登精神我洗同你講咁多感情 ?
要講感情就黎呢d懷勉
留名
痴線,勁多高級會員護主
要講感情就黎呢d懷勉

我都唔知點解個account係高級會員
但有得走真係即走
加埋我用iOS,無得唔走
沉晚有班 高級會員 出黎喂喂喂話我地轉會之後時事台好左好多
屌你真係第一次見咁多高級會員回同一個post

我出黎串作地打手同分身 冇幾耐就比人ban左

屌,我見到你個post ,我心唸今日無人屌青政前,真係少有。原來因為LIHKG
利伸:an撚過檔,今晚返去報住ban 危險走去拉人
痴線,勁多高級會員護主
要講感情就黎呢d懷勉

我本身都係高級會員都一樣頭也不回
果班根本同上年紀既廢青同妹下妹下既老野一樣
呢d小事都唔願求變,仲話講救香港呢個層面
明眼人一睇就知
痴線,勁多高級會員護主
要講感情就黎呢d懷勉

我心諗,上高登上到變高級會員仲對個腐敗既平台咁內戀,依家5p大家族呀?
痴線,勁多高級會員護主
要講感情就黎呢d懷勉

我心諗,上高登上到變高級會員仲對個腐敗既平台咁內戀,依家5p大家族呀?

今鋪真係明眼人一睇就知
幾時搞個愛護高登力量
慢左bam人原來係去出聲明
早洩大爆炸
幾時搞個愛護高登力量

高登正義聯盟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞