前高登管理團員工爆內幕,你問我答(3)

972 回覆
787 Like 5 Dislike
浮出黎支持下巴打先

點睇?

Tube8係點我唔知 淨係知大量an狗唔知ios撚點解99%轉過黎LIHKG

咪就係 根本唔係爆唔爆料 正唔正義嘅問題
問題在於高登中止同HKG+合作
我地iOS用家無一個好用方便嘅app上高登,佢地官方app有幾垃圾 唔洗講啦吓話?
而呢個時候lihkg乘hkg+嘅出現 我地咪黎lihkg囉
就係咁簡單姐 講到好似有人爆料先過黎咁
諗野完全錯晒!!!

Lihkg係咪正義我唔撚知,我淨係知助長林狗就一定係傻西

一早已經大把人不滿早洩處事手法啦
依家一個更快又方便既平台又有、人流又有
大義又係呢邊、依家係ios用家比人趕盡殺絕先獨立
唔好忘記佢一早郁過lihk,今次成功趕啲人入返官方app既話、遲早都一定收埋lihk皮,連尼住巴打應該最清楚
仲唔過呢邊一定係打手
push
早洩打手咁撚垃圾
正評LM
最繄要人流,依家有la, ios 果班多數用 ,

點睇?

Tube8係點我唔知 淨係知大量an狗唔知ios撚點解99%轉過黎LIHKG

咪就係 根本唔係爆唔爆料 正唔正義嘅問題
問題在於高登中止同HKG+合作
我地iOS用家無一個好用方便嘅app上高登,佢地官方app有幾垃圾 唔洗講啦吓話?
而呢個時候lihkg乘hkg+嘅出現 我地咪黎lihkg囉
就係咁簡單姐 講到好似有人爆料先過黎咁
諗野完全錯晒!!!

Lihkg係咪正義我唔撚知,我淨係知助長林狗就一定係傻西

一早已經大把人不滿早洩處事手法啦
依家一個更快又方便既平台又有、人流又有
大義又係呢邊、依家係ios用家比人趕盡殺絕先獨立
唔好忘記佢一早郁過lihk,今次成功趕啲人入返官方app既話、遲早都一定收埋lihk皮,連尼住巴打應該最清楚
仲唔過呢邊一定係打手

講得好
禿伯知唔知以前每個甜post 都會有條友貼張文字圖叫大家唔好有淫念
果個係咪五毛黎

嗰個機器人黎,佢filter搵到av字眼就會post圖出黎
公司地址係咪仲喺大榮華隔離?
lm
沉晚有班 高級會員 出黎喂喂喂話我地轉會之後時事台好左好多
屌你真係第一次見咁多高級會員回同一個post

我出黎串作地打手同分身 冇幾耐就比人ban左

點睇?

我係咪admin唔重要
我都唔留戀做林生個forum 嘅admin
最緊要係我爆d料係堅,有哂圖有哂真相
我嘅目的係話比大家知林生做過嘅仆街野,點樣講一套做一套,雙重標準,出賣高登仔
如果你睇哂我爆d野都要留係佢個forum做狗嘅,我都無辦法,但我個人意見就係你唔過黎仲好
繼續係個邊做狗啦
我都廢撚事點化你
有D人係鍾意打手五毛forum既咪由撚得佢囉

點睇?

我係咪admin唔重要
我都唔留戀做林生個forum 嘅admin
最緊要係我爆d料係堅,有哂圖有哂真相
我嘅目的係話比大家知林生做過嘅仆街野,點樣講一套做一套,雙重標準,出賣高登仔
如果你睇哂我爆d野都要留係佢個forum做狗嘅,我都無辦法,但我個人意見就係你唔過黎仲好
繼續係個邊做狗啦
我都廢撚事點化你

禿伯知唔知以前每個甜post 都會有條友貼張文字圖叫大家唔好有淫念
果個係咪五毛黎

九色鹿定蕭別離?
果個係咪五毛黎

九色鹿定蕭別離?

Cloudeer?
腦魔係咪你前同事

唔係
禿伯

留名跟進柚木巴打個case
你又話星期六日唔會ban人, 但我真係俾人ban左wor

Topic係大係"[LIHKG]連高登都獨立唔到既話講咩香港獨立"

Post無人回但下一日ban9我

有時有大鑊野,林生會親自漏夜bam人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞