前高登管理團員工爆內幕,你問我答(3)

972 回覆
787 Like 5 Dislike
林狗咁嘅行動我會解讀成姐係想我再爆料

咁就要成全佢

即刻落去超市再買花生先

咁就要成全佢

爆啦

快點

咁就要成全佢

爆啦

快點

快d
大大力唧黑腸牙膏
Tube 8
爆多d 唔好停
Btw 都想知點解bam 腦魔2世

因為佢個陣反女夜鬼囉
留名等整合
推到佢仆街
Lm
爆到佢永不翻身
林生好嬲嬲豬呀?
呢度唔係你地頭,我又唔怕比你bam, 又唔洗驚你d 支持者/打手圍屌我
老實講禿伯講d野我信呀,至於林生你呢個柒頭就收皮啦
以為次次都冷處理就d人會乖乖順你意?
一招用十次有用但唔代表第十一次都會有用囉,黎黎去去都係得一招果然好撚蠢,成隻豬咁但又小器,揾定下份工啦垃圾,冇左高登睇下d 紅底人士仲show唔show你
垃圾apps想迫人食屎,抵死啦
大家唔好再推

咁快啦 無電啦
你班友想整死我?冇咁易

高登仔另起爐灶 傳「方丈」被炒 林祖舜:我屹立不倒!

http://hkm.appledaily.com/detail.php?issue=20161129&guid=55981480&category_guid=7015342&category=instant

2016-11-29 17:09:00 HKT

高登近日封殺高登第三方手機App「HKG+」,致群情洶湧,更令不少高登用戶過檔新成立「LIHKG討論區」。LIHKG上周五蘋果App Store上架後,旋即成為下載榜首;今日LIHKG亦已喺Android Play Store上架,LIHKG官方表示,網頁版也會稍後推出。

行政總裁林祖舜,就事件接受本報訪問,他表示高登流量未見受影響,每日Page view維持約600萬。對於有人於「LIHKG討論區」指他將被拉下台,連CEO都冇得做,他表示,「我依家就係話畀大家聽,我仍然有做!(屹立不倒?)暫時都屹立不倒!」

他向本報指出,當年予「HKG+」作為第三方手機App,已訂立條款,包括「HKG+」不得暫存網頁內容,以及不可自行賣廣告。不過「HKG+」早於超過半年前已被發現違反承諾,其後高登已向其作警告。至一個月前,「HKG+」再被發現私自暫存網頁內容,「你都知我哋成日收律師信,變咗有啲人以為佢係我哋,封信就畀咗我哋。因為佢哋暫存我哋啲內容,我哋鏟咗就喺佢度出現返。」因此決定停止與「HKG+」合作。

他表示,當時「HKG+」表示希望予一個月時間寬限,以向付費VIP用戶負責,「完全冇估到,原來呢個時間係籌備呢樣嘢(LIHKG)。」

咁就要成全佢

爆啦

joejoe 嬲嬲豬 bam到高登留言 bam唔到LIHKG d留言 joe生開返個AC 回應下好wo!唔係我怕你嬲到變草泥馬
冇否認plaintxt儲password

咁就要成全佢

爆啦

joejoe 嬲嬲豬 bam到高登留言 bam唔到LIHKG d留言 joe生開返個AC 回應下好wo!唔係我怕你嬲到變草泥馬

我屹立不倒!
睇得出林祖舜今次真係唔得啦,以往邊洗同人講佢屹立不倒

咁就要成全佢

爆啦

我屹立不倒!

屹立不起!

咁就要成全佢

爆啦

我屹立不倒!

屹立不起!

點樣可以屹立住咁不起

點睇?

Tube8係點我唔知 淨係知大量an狗唔知ios撚點解99%轉過黎LIHKG

咪就係 根本唔係爆唔爆料 正唔正義嘅問題
問題在於高登中止同HKG+合作
我地iOS用家無一個好用方便嘅app上高登,佢地官方app有幾垃圾 唔洗講啦吓話?
而呢個時候lihkg乘hkg+嘅出現 我地咪黎lihkg囉
就係咁簡單姐 講到好似有人爆料先過黎咁
諗野完全錯晒!!!

lihkg出現 > 有呢個爆料post

d戇鳩真係冇邏輯
因同果都唔識分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞