前高登管理團員工爆內幕,你問我答(3)

972 回覆
787 Like 5 Dislike
其實仲有d咩可以prove到tube8真係前管理團
非打手

其實你唔可以當 tube8 只係一個名?
只係一個前台主 admin 爆料得唔得呢?
我可以係 tube 8
我一樣可以係 tube8
有晒 cap 圖唔信
走去質疑佢係咪 tube8
係咪若果佢唔係 tube8 d cap 圖就係假?

無錯,只要有料爆嘅,邊個都可以係禿伯

無事就安心了

無知一問禿伯係絲

打慣左手勢姐
無乜時間追post 燒山個買燈單野講左未
<blockquote><blockquote><blockquote>

點睇?

Tube8係點我唔知 淨係知大量an狗唔知ios撚點解99%轉過黎LIHKG</blockquote>

咪就係 根本唔係爆唔爆料 正唔正義嘅問題
問題在於高登中止同HKG+合作
我地iOS用家無一個好用方便嘅app上高登,佢地官方app有幾垃圾 唔洗講啦吓話?
而呢個時候lihkg乘hkg+嘅出現 我地咪黎lihkg囉
就係咁簡單姐 講到好似有人爆料先過黎咁
諗野完全錯晒!!!</blockquote>

Lihkg係咪正義我唔撚知,我淨係知助長林狗就一定係傻西</blockquote>

一早已經大把人不滿早洩處事手法啦
依家一個更快又方便既平台又有、人流又有
大義又係呢邊、依家係ios用家比人趕盡殺絕先獨立
唔好忘記佢一早郁過lihk,今次成功趕啲人入返官方app既話、遲早都一定收埋lihk皮,連尼住巴打應該最清楚
仲唔過呢邊一定係打手

我用nexus既
都知你地有幾慘
當年an版link hkg比人block柒過
果期我要用m高登

佢搞link我無記錯應該係13年左右,(好似係)
當年我仲用緊HTC,佢block左link搞到我要用網頁上,
又慢又成日load唔到
無耐我就轉左用iPhone,當時都未有hkg+,
唔知點用iPhone上高登,官app一入就線已斷,
根本無load到任何野 唯有用m版
之後一年就出hkg+用到上星期

我當年轉左n5用左一年
適逢佢打壓lihk
之後轉左iphone佢又封殺hkg+
所以我係絕對唔會返去架喇
而依家講風涼話既an狗,就一係依兩年先加入,唔知早洩衰野既新人,一係就打手

same here 當年用Xperia z 用Lihk 比人打壓 轉左iphone 6 之後又比人打壓
推POST點可以無我分
再推
Tube8
好在tube8報報平安
<blockquote><blockquote><blockquote>

點睇?

Tube8係點我唔知 淨係知大量an狗唔知ios撚點解99%轉過黎LIHKG</blockquote>

我地iOS用家無一個好用方便嘅app上高登,佢地官方app有幾垃圾 唔洗講啦吓話?

Lihkg係咪正義我唔撚知,我淨係知助長林狗就一定係傻西</blockquote>

唔好忘記佢一早郁過lihk,今次成功趕啲人入返官方app既話、遲早都一定收埋lihk皮,連尼住巴打應該最清楚
仲唔過呢邊一定係打手

我用nexus既
都知你地有幾慘
果期我要用m高登

當年我仲用緊HTC,佢block左link搞到我要用網頁上,
又慢又成日load唔到

我當年轉左n5用左一年
適逢佢打壓lihk
而依家講風涼話既an狗,就一係依兩年先加入,唔知早洩衰野既新人,一係就打手

same here 當年用Xperia z 用Lihk 比人打壓 轉左iphone 6 之後又比人打壓

個陣要搵返舊版lihk先睇到
load post仲要慢到死

睇死仆街林早洩好快會搞lihk dathkg
幾時再有料爆
留名
又留個名
留名
lm
幾時再爆
留名
支持巴打繼續爆料,香港人第一次打勝仗
留名

點睇?

仲唔過呢邊一定係打手

我用nexus既
都知你地有幾慘
果期我要用m高登

又慢又成日load唔到

我當年轉左n5用左一年
適逢佢打壓lihk

個陣要搵返舊版lihk先睇到
load post仲要慢到死

睇死仆街林早洩好快會搞lihk dathkg

點會唔記得,當時冇lihk嗰刻冇嗮意欲上
唔係連巴同方丈傾,邊有第三方app用

我仲記得以前有段時間係慢到desktop都要用m版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞