前高登管理團員工爆內幕,你問我答(3)

972 回覆
787 Like 5 Dislike
一、本公司自正式由前擁有人「Dr Jim」接手網站以來,從未以其所聲稱之公司名義聘請任何人士作管理員。如有人自稱受聘於該公司作本站之管理員,必為假冒。

即係成個高登得林祖舜1個管咁陰功呀

香港高登管理員團隊

屌你即係幫條仆街做野係義工冇錢收?
一、本公司自正式由前擁有人「Dr Jim」接手網站以來,從未以其所聲稱之公司名義聘請任何人士作管理員。如有人自稱受聘於該公司作本站之管理員,必為假冒。

即係成個高登得林祖舜1個管咁陰功呀

香港高登管理員團隊

屌自我矛盾

一人團隊

文字遊戲啫,
可以係其他可能性
1. 管理員非直接受聘於fevaworks, 而係另外外判
2. Fevaworks員工受聘時唔係管理員職銜,例如係做programmer, 之後兼任埋管理高登

利申:純猜測 唔知fevaworks點運作

Pish
push
調離, 未炒
喂係爆爆勁啲啦
林狗咁嘅行動我會解讀成姐係想我再爆料

咁就要成全佢

咁就要成全佢

爆啦

Tube 8
爆多d 唔好停
Btw 都想知點解bam 腦魔2世
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞