前高登管理團員工爆內幕,你問我答(3)

972 回覆
787 Like 5 Dislike
林生 你含撚啦 我知你睇緊

Jeo
新貼留名!
你又話星期六日唔會ban人, 但我真係俾人ban左wor

Topic係大係"[LIHKG]連高登都獨立唔到既話講咩香港獨立"

Post無人回但下一日ban9我

果日咁大鍋,放假都要返去開ot ban人啦

我星期六晚仲開到post, 星期日起身已經被bam

半夜都有人開ot bam account架,之前試過俾佢ban左我即刻用大法開新account,一出post轉個頭即bam, 同佢鬥左個幾鐘

之後俾佢發現到大法,緊急處理左,個陣講緊係凌晨3點幾

咩大法啊 不如share 下

Topic係大係"[LIHKG]連高登都獨立唔到既話講咩香港獨立"

半夜都有人開ot bam account架,之前試過俾佢ban左我即刻用大法開新account,一出post轉個頭即bam, 同佢鬥左個幾鐘

好正講多啲
留名
咪繼續bam囉契弟早洩 都無人上啦
留名
留名

不外乎sql injection
高登個野咁舊咁垃圾
新post
留名
留名

點睇?

唔好比佢停
btw 個追故模式好正

點睇?

Tube8係點我唔知 淨係知大量an狗唔知ios撚點解99%轉過黎LIHKG
再次留名

點睇?

Tube8係點我唔知 淨係知大量an狗唔知ios撚點解99%轉過黎LIHKG

咪就係 根本唔係爆唔爆料 正唔正義嘅問題
問題在於高登中止同HKG+合作
我地iOS用家無一個好用方便嘅app上高登,佢地官方app有幾垃圾 唔洗講啦吓話?
而呢個時候lihkg乘hkg+嘅出現 我地咪黎lihkg囉
就係咁簡單姐 講到好似有人爆料先過黎咁
諗野完全錯晒!!!
禿伯
仲識唔識人係入面仲做緊?
可唔可以叫佢地幫手check柚木d pm?
真心想知真相

識,但敏感時期,入面又大地震,唔想累到舊同事
遲下幫下手問

辛苦哂你
飲杯酒

柚木咩黎?有無故事溫下?

睇#61

我記得啦

係咪真係入咗長洲之後冇再高登出現過?

當年搞到好大件事
不過去到關鍵位就無曬線索

扮咩老屎忽... 1年內的事

想當年,即係舊年
我有記錯金句咩

點睇?

咪就係 根本唔係爆唔爆料 正唔正義嘅問題
問題在於高登中止同HKG+合作
我地iOS用家無一個好用方便嘅app上高登,佢地官方app有幾垃圾 唔洗講啦吓話?
而呢個時候lihkg乘hkg+嘅出現 我地咪黎lihkg囉
就係咁簡單姐 講到好似有人爆料先過黎咁
諗野完全錯晒!!!

Lihkg係咪正義我唔撚知,我淨係知助長林狗就一定係傻西
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞